Kommunismen i Tyskland – världsfara eller tysk ”propagandalögn”?

Läs hela artikeln på Nordfront: Kommunismen i Tyskland – världsfara eller tysk ”propagandalögn”?

Artikel från Tidsskriften Sverige-Tyskland 1939 • Om hur nationalsocialisterna räddade Tyskland från kommunisternas revolutionsplaner.

Om detta må vi berätta!

(((Kommunisternas))): JUDARNAS makt, måste krossas! :ok_hand:

1 gillning

Det finns tydligen en artikel benämnd “Tysklands självförsörjning och importen” i samma tidskrift. Skulle den också kunna återges skulle det uppskattas. Alternativt om tidskriften finns att inhandla någonstans. Tack på förhand.

Propagandalögn? Min mor berättade att hon på sin färd till svenska kyrkan i Berlin Wilmersdorf för att gifta sig fick taxin åka vissa “ofarliga” gator för att undkomma kommunisternas attacker - de sköt på allt som hade med kyrklighet att göra 1927. Så nog var det berättigat att sätta dem i KZ läger efter maktövertagandet. Ännu efter den fick unga SA män sätta livet till - så nog behövdes en ordentlig rensning vilket Dr Goebbels gjorde snabbt och koncist. Berlin blev en trygg stad.

Om det är samma media som beskrivit de ensamkommande barnen från Afghanistan, energikrisen, klimatkris och Corona med vaccin, som andra världskriget och nazismen finns det sannolikt stora felaktigheter. Vi vet idag att det är mycket lögner förknippat med flyktingarna, energikrisen, klimatkris och Corona.