Kommentar om valet och framtiden för AfS

Läs hela artikeln på Nordfront: Kommentar om valet och framtiden för AfS

Marcus Hansson spekulerar kring Alternativ för Sveriges framtid • Hur skall de anpassa sin tidigare valstrategi till nya förhållanden?

Det politiska partiet Afs liksom SD är bara ett av sionismens alla sluga verktyg för att splittra kampen mot dagens all mörk antivit kampanj mot nationell känsla som måste krossas för att vi icke-judar inte skall förgås.

Det tar lite tid att läsa och ta in allt du skriver. Men jag försöker.

Som jag förstod så trängde sig AfS in i valrörelsen 2018 när NMR var på frammarsch. Ett parti alltså som fiskade efter våra röster, men inte ville ha något samröre med oss. Ett typisk exempel på svensk politik i dag - M mot Sd - då gäller det för ledarna att stå på sig och försvara ideologin och inte sneglar efter röstfiske “på det rätta sättet” vilket gör politiken till en tråkig slätstrukenhet och tjabbel aktig. Demokrati är naturligtvis för politikerna ett honnörsord, just för att demokratin kan ändra grundprinciperna efter de judiska makthavarnas önskemål. En stark ideologi som Nationalsocialismen är orubblig, hårdför, men nödvändig för att rädda den vita rasen från ett utplånande. Men så länge svenskarna får sina köttbullar bryr de sig föga om rasteorier. MEN en dag, ja det sker ju dagligen, skjutningarna, överfallen blir för många. då kommer det att sökas en hållfast hand i politiken som håller vad den lovar. Nordiska Motståndsrörelsen, då sparkas alla “ge med sig” teorier, rättandet efter EU regler, USA påtryckningar, det enda sättet att rädda Europa från ett tredje världskrig bl. a. för att ge vår östliga granne ett försök till en chans av förstÅelse inte förstÖrelse med vapensändningar, bojkott och hat floskler.

Ett framtida avancemang för AfS måste tidsmässigt ses i relation till den negativa utvecklingen för vårt folk och den vita rasen. I det perspektivet kan AfS som “korrekt” parti aldrig hinna ikapp och utvecklas till vad som verkligen behövs,

Hemsnickrade hobby-nationalister.

De vill stå med ena foten i demokratin, å den andra i nationalsocialism.
Bara för det skall jag byta mitt profilfoto.

:smiley:

Pavel Gamov har väl aldrig varit med i eller företrädare för AfS. Lite lustig slutkläm där. Eller menas i största allmänhet?