Klagolåt när regeringen drar in stöd till judisk lobbyverksamet

Läs hela artikeln på Nordfront: Klagolåt när regeringen drar in stöd till judisk lobbyverksamet

Finansieringen av ”Hågkomstprojektet” avslutas • Kulturministern lovar plåster på såren.

Jag väntar fortfarande på att överlevare från IS får komma till tals. Det är ju nära i tid och den islamska rörelsen är fortfarande aktiv.

Ja att berömma en sådan person som Idioten! Visar på att något är riktigt fel!

Ser att sionismens sittande hantlangare inom politiken plockar pengar ur det hårt arbetande vita folkets skrala skattkista för att propagera enbart för judiska intressen. ”Staten bygger också ett nytt museum över förintelsen, och där ökar vi anslagen med 15 miljoner kronor nästa år ” Men är det någon vit svensk som har fått varit med och sagt sitt om de vill att skattepengar ska gå till sånt. Det är en skam att det riktiga svenska folket ska behöva betala för sådant som endast gynnar en liten så kallat utvald folkgrupp i dessa svåra ekonomiska tider.

2 gillningar

(((Dom))) är inte lite fräcka:

Ska ha betalt av Sveriges skattebetalare för att propagera för, och sprida sina lögner. :imp: :skull:

3 gillningar

Och på 3-2-1 verkar det som om judarna får tillbaka sitt bidrag bestående av svenska skattebetalares blodspengar pga att det “blivit så mycket kritik”. Så feg var regeringen alltså? Så om vi svenskar gör massa vågor om höjt bensinpris och elpris kommer regeringen att ändra sig samma dag? Eller är det skillnad på utvalda folk, judiska lobbygrupper och svältande svenskar?

Ja, det är en skam men för dessa utsugare betyder det chutzpah.

1 gillning

Är inte detta också bara ett spel för galleriet? Regeringen försöker ju även behaga nationalsocialister litegrann också.