Karlatornet går om Turning Torso - blir Nordens högsta byggnad

Läs hela artikeln på Nordfront: Karlatornet går om Turning Torso – blir Nordens högsta byggnad

Nordens högsta byggnad konstrueras i Göteborg • Ska bli 245 meter hög.

Läste en historia : Hitler var ju som bekant mycket intresserad av arkitektur. Ett nytt rådhus med torn skulle byggas i en västtysk stad. Upptäckte att höjden på den skulle vara högre än den i den mindre grannstaden. “Nej, låt tornet bli lite lägre här för den lilla grannstaden är ju stolt över sitt höga rådhustorn.” ( Har en del tyska böcker från 50 - 60 talet, då de fick trycka dessa med en annan syn på Fuehrern än det tillåts i dag i yttrandefrihetens demokrati)

1 gillning

Vera. Tänker rätt ofta på dig då Du inte bara är en verklig person som i - barn och ungdomstid var med om hur det var i verkligheten i Tyskland på 1930 och i början av 1940-talet. Du får idag lida för att Du vågar att säga obekväma sanningar som makten av idag gärna vill tysta ned. Det var ingen dans på rosor för någon under det andra världskriget.

Det vet alla som inte försöker, eller vill skriva om historien Det var faktiskt en tid som nog ingen kan säga var en höjdpunkt i världshistorien. Adolf Hitler ville trots vad många kanske inte vet, eller vill få det att framstå som, försöka att skapa fred som ingen av kanske de så kallade utvalda styrande utanför Tyskland ville se realiseras.

Dessa ord som skrives här är bara en känsla baserad på skrifter och filmer som många nog har sett innan journalfilmer om 1930 och 40-talet började att censureras. Känner till hur hårt ansatt Du är för dina ord om sådant som de styrande inte vill ska belysas och förstår att det är jobbigt för dig inför kommande HMF-spektakel.

Den som idag tror att vi nordbor och svenskar bor i ett fritt land där man får ha en politisk åsikt som går emot det liberala så kallade demokratiska systemet det minsta, borde nog ta och bekanta sig lite mer med verklighetens politik, trots att maktspelet är oerhört tråkigt och rätt tidskrävande vilket vi nationella redan vet. Hur som helst, kämpa på Vera, Du behövs i kampen.

Folkgemenskap!

Tack för Dina ord. Att vid över 90 årsåldern hamna inför “rättvisan” efter 70 år av kamp, känns lite konstig. Men inte nedslående då man känner sig ha rätten på sin sida, i motsats till den demokratiska “rättvisan” med sina påtvingade lagar från Israel. Lustigt nog höjer sådana på hopp mitt nationalsocialistiska status psykiskt och lättar min, som desertör skuldbeläggande, flykt 1945. Att ha kamraters stöd är naturligtvis också ett plus. Så tack!!