Juridikfrontens Robin Enander (S) utreds för olaga förföljelse

Läs hela artikeln på Nordfront: Juridikfrontens Robin Enander (S) utreds för olaga förföljelse

Polisen hämtade in honom på förhör • Juridikfronten försöker nu få beslag upphävda.

Han ser ut som en dum sosse!

Vi kan glädja oss åt att Anders Behring Breivik fixade ett helt gäng sådana för drygt 10 år sen.

Om jag kunde trolla så skulle jag…ja… :rofl:

Måste här sticka ut hakan och säga att det som denne frustrerade norrman gjorde inte är något att hylla. De flesta av sossarna är lika sionistiskt lurade som vi alla kanske en gång var. Den nationella frihetskampen handlar inte om att förhärliga våld. Det handlar om att vi det vita och nordiska folket ska visa var skåpet ska stå, genom att vara smartare än de sluga utsugarna. Sionismen utan oss vita och våra skattepengar är ingenting, det är sådant som de sluga ska veta.

Att denna norrman skulle kunna utfört detta dåd ensam faller på sin egen orimlighet.

Den som känner till historien om Anders Behring Breivik och även har läst hans manifest och följt rättegången och så vidare vet att han planerade allt detta under en lång tid. Händelsen på ön var förmodligen inte ens planerad i förväg har det sagts någonstans. Det finns många ensamma gärningspersoner genom tiderna som gjort terrordåd som ingen kunde förutse. Men i Norge var inte denne gärningsman helt okänd, de hade visst haft en viss koll på honom. Men då på den tiden var den digitala övervakningen inte lika effektiv, så det var väl därför att han kunde genomföra sitt dåd.

Bara en sådan sak som att få en del av sprängverkan komma komma inifrån byggnaden med en bomb utanför byggnaden. Eller kvinnan som gick omkring med pinne genom huvudet och någon liter blod i ansiktet. Eller de hundratals orimliga omständigheterna runt denna händelse, naturligtvis var det en stor övning med utländska militärer samtidigt.

Det verkar som att inte alla har läst terroristens manifest och missat rapporteringen som var mycket omfattande då händelsen var aktuell. Men det är inte så konstigt då det mest matnyttiga om man så säger kring de faktiska händelserna har städats bort i dagens censur-anda. Här behövs nog inte några konspirationsteorier, om man nu inte kanske roas av att ta del av sådana. Det att bomben utanför byggnaden inte fick större verkan än den kanske matematisk borde ha fått. Lär ha berott på att den hyrda skåpbilen med konstgödsel som sprängämne hade parkerats nästan precis ovanför ett underjordiskt garage. Därav blev sprängningen inte riktad på det sätt som han visst hade tänkt sig. Man kunde för övrigt på svart-vita övervakningsbilder se hur han parkerade bilen och gick därifrån. Kvinnan med pinnen i huvudet hade fått den på sig genom inflygande föremål från en fönsterkarm. Men allt det här är redan känt av oss som hängde med i nyheterna som var bra mycket mindre styrda när det gällde utrikesrapporteringen på den tiden.

Du Armafrei behöver verkligen inte be om ursäkt för att du sticker ut hakan och har en åsikt. Det är bara bra att du gör det då du uppenbarligen har koll på saker och ting och argumenterar förnuftigt. Det behövs fler som du!

Med det sagt har jag en annan åsikt än du gällande Breivik och det han gjorde. :wink:

Robin Enander och Martin Tunström har tidigare varit sambo. Tunström bör också utredas för sin enorma förföljelse av oliktänkande.
Läs här om Martin Tunström svinaktiga beteende:
https://sossenmartintunstromavslojad.wordpress.com/

Martin Tunström

Martin Tunström (född 1983) är en socialdemokrat som arbetar som biståndshandläggare vid Helsingborgs kommun.

Vid sidan arbetet förföljer Tunström intensivt svenskar som offentligt kritiserar massinvandringen till Sverige och som han bedömer som rasister och uttalat sig rasistiskt… Via Juridikfronten (som han startat och drivit under många år) och som privatperson har han polisanmält ett stort antal personer för “hets mot folkgrupp” och andra motiv. Bland annat har han pressat folk på pengar under hot om polisanmälan alt. rättegång. Han har även enligt tidningen Nya Tider skrivit falska rasistiska insändare på nätet och sedan anmält websidan för att ha publicerat dessa insändare (se avslöjanden nedan). Vidare har Martin Tunström kontaktat företag/organisationer/media och informerat om personers politiska åsikter i syfte att skada personernas karriär. I Juridikfrontens hemsida samt Samhällsmagasinet Avsnitt har han medverkat till uthängning och vidriga kränkningar av personer. Bidragsfusk inom SSU (där han varit ledande person i Helsingborg) har Martin Tunström erkänt. Förföljelsen av personer som har annan politisk uppfattning än Tunström har pågått ett par decennier. Hans hat och förföljelse mot oliktänkande är onormalt och avskyvärt. Martin Tunström är dock så ynklig att han saknar mod att närvara vid de rättegångar han är upphov till.

Martin Tunström lever ett ensamt liv sedan hans sambo den yngre mannen Robin Enander flyttat till Umeå. Foton med dem från nätet: https://www.bing.com/images/search?

Martin Tunström har även bott ihop med Benjamin Boman.

Här nedan följer avslöjanden om Martin Karl Ulf Tunström. Det är märkligt att Tunström får arbeta som socialsekreterare/biståndshandläggare med tanke på hans hatiska läggning och aktiva och skamfulla förföljelse av medborgare. Hur bemöter han klienter som t ex är sverigedemokrater?

https://www.nyatider.nu/uppgift-i-hemligt-telefonsamtal-antirasister-forfalskade-nathat/

https://www.nyatider.nu/prisbelonta-antirasister-skrev-egna-hatkommentarer-och-kraver-skadestand/

https://www.nyatider.nu/?s=martin+tunstr%C3%B6m

/https://www.nyatider.nu/medlem-i-juridikfronhttps://sdbl.wordpress.com/2007/02/05/ssu-topp-erkanner-bidragsfusk-pa-sd-blogg/ten-utreds-av-jo/