Judiska lobbyn får V-politiker sparkad efter föredrag

Läs hela artikeln på Nordfront: Judiska lobbyn får V-politiker sparkad efter föredrag

Tvingas lämna uppdrag efter att ha försvarat föredrag om globalistisk tyranni. • Judiska lobbyn förklarar hur man gick tillväga för att få folkvald politiker sparkad.

Sionismen börjar bli så uppenbar att även de mest förvirrade till och med börjar fatta att något inte står rätt till här i världen. Det bådar gott för framtiden, ju fler som vaknar upp ur de slugas hjärntvätt, desto snabbare så kan nationell frihet ersätta dagens hårda förtryck som i realiteten är ett rent krig mot inte minst det vita nordiska folket. Folkgemenskap!

2 gillningar

Snacka om självmål! Och de där “utavgudutvalda” som påstås ha så högt IQ. Det är ju iofs bara i deras egna medier detta påstås, så det är ju med naturlighet då lögn, eftersom det är de enda de sysselsätter sig med. Här så ser nu alla att de är i stort sett lika dumma som de är giriga, och det säger inte lite det.

1 gillning

Känns lite märkligt att dom enda som har vågat sticka ut i sådana här frågor samtliga kommer från V. Men kanske är det som du säger, att enskilda medlemmar börjat ana att någonting inte står rätt till. Rätt radilkalt också att våga ha med Lina att göra. Fast stollar som Höj Larsen lär väl aldrig vakna.

2 gillningar

Jag tycker att (((dom))) avslöjar sig själva hela tiden!
Givetvis är det knäpp tyst, på Sionistisk Vilseledante Television.

2 gillningar

Som tidigare kommentatorer uttryckt är det mycket bra att djävulens barn avslöjar sig själva i allt större omfattning vilket får alltfler människor att börja granska deras vandel, även i ett historiskt perspektiv.

Varför använda begrepp som “djävulens barn” judarnas ondska mot vita har andra orsaker, djävulen eller satan är en semitisk term som används som slagträ mot ickejudar, det har ingen koppling med arisk mytologi att göra.

Judarna agerar utifrån gruppevolutionära instinkter, läs kevin mc’donald’s bok, culture of critique.
En annan orsak är också teologiskt, finns gott om texter i Gamla testament, zohar, talmud, som uppmanar dom att folkmörda alla sk goyer.

lajnis: "Varför använda begrepp som “djävulens barn” judarnas ondska mot vita har andra orsaker, djävulen eller satan är en semitisk term som används som slagträ mot ickejudar, det har ingen koppling med arisk mytologi att göra.

Judarna agerar utifrån gruppevolutionära instinkter, läs kevin mc’donald’s bok, culture of critique.
En annan orsak är också teologiskt, finns gott om texter i Gamla testament, zohar, talmud, som uppmanar dom att folkmörda alla sk goyer."

Därför att det är Jesus ord om judarna i Johannes 8:44, och eftersom nationalsocialismen är en kristen rörelse är det mycket lämpligt att använda. Det är nynazismen som bygger på arisk mytologi.

Stämmer inte nationalsocialisternas översta skicket var de flesta hedningar, Hitler uttryckte negativa tankar kring kristendomen, de citat du kan hitta där han uttalar sig positiv är orsaken “populism”, undvika att folket få en negativ bild av honom då en stor del av tyska befolkningen var kristen (antingen protestanter eller katoliker.)

Jesus sa själv att frälsningen kommer genom judarna, och jag kom endast för “de förlorade fåren av judah”

Nej, Hitler var kristen vilket tydligt framgår i “Min kamp”. Han var mycket kritisk till kyrkan, främst den katolska, men det är inte samma sak som att vara kritisk till kristendomen.

Hur kan judarna enligt Jesus både vara djävulens barn och dem genom vilka frälsningen kommer?

Nej, finns en bra artikel
Hitler, Christianity, and the Third Reich | National Vanguard

Kanske bättre att skapa ett inlägg om “Kristendomens och nationalsocialism” i forumdelen “fri diskussion/Övrigt” eftersom detta är en nyhetstråd om en helt annan sak.

Artikeln du hänvisar till innehåller citat av den ökände lögnaren Hermann Rauschning, så du får prestera en bättre källa om den skall vara värd att läsa.

Vill du fortsätta diskutera detta ämne kan jag rekommendera: Nordiska motståndsrörelsen, kristendomen och sionismen | Cyberord