Judisk makt-gruppens krav på Spotify: Ta bort Kanye Wests musik

Läs hela artikeln på Nordfront: Judisk makt-gruppens krav på Spotify: Ta bort Kanye Wests musik

“Oacceptabelt” att Kanye West fortfarande finns på Spotify enligt WJC • Även Apples vd har mottagit kravbrev.

Spotify borde svara med att ändra lyssnarantalet på alla låter till 6 miljoner

2 gillningar

Det går aldrig att förbjuda musik. Försök gjordes med judarna Offenbach och Mendelsohn, det fick även nationalsocialisterna erfara och släppte tanken. Brecht var en annan sak, då han prisade kommunismen, och hans “musik” och text var verkligen antitysk. Det finns även judar som älskar Richard Wagners operor, men får spelas i yttersta hemlighet i Israel. Tyskarna får inte spela Horst Wessel. - - - På tal om det vill jag roa Er med att berätta en upplevd historia. Weinlese - ett trevligt sätt att umgås bland Berlinarna i en vacker park. Man sitter med familjer tillsammans, har enbart mat med sig och köper nyskördat Vin till maten. I September, inget fylleri utan bara glad stämning. Efter en sådan ljum kväll gick vi tre G,O jag och far längs gatorna hemåt då min nästan 100 årige far stämde upp Horst Wessel. Ingen gammal mansröst. en klar och härlig röst som ekade i den underbara sensommarkvällen. Alla verser, blev orolig om polisbilar skulle störa stämningen, men den kvällen blev ett minne minne för livet utan demokratiska påhopp. Kan hända att jag berättade den förut, men en sådan magisk nationalsocialistisk kväll kunde Göran och jag aldrig glömma. Dofterna från de väldiga träden som renar alla bilavgaser och trivs, ekot av kampsången i den övriga tystnaden, de välskötta blomsterhöljda balkongerna och stjärnorna som blinkade svagt - ett BERLIN som man vill uppleva med alla sinnen.

2 gillningar

Jag har aldrig lyssnat på Kanye ”Ye” West mig veterligt. Men han borde vara kvar på Spotify. Ta bort all judisk musik istället.

De judar som i sionismens talmudiska antivita anda styr det mesta av ekonomi och media i världen är bra sluga kan man först tycka. Samtidigt har de blottat sig på sätt som de sällan tidigare har gjort. När man granskar den mörke rapparen YE och hans välkända politiska utspel lite närmare så finner man snart att logiken och trovärdigheten i att en mörk mångmiljardär tillåts sitta och offentligt få beklaga sig högljutt över en uppenbar judisk infiltrerad makt utan att det tystats ned omgående, minst sagt är lite märkligt.

Man kommer osökt att tänka på hur det säkert hade gått om det hade varit en vit världskändis som offentligt yttrat ord av kritisk art gentemot judisk makt inom bland annat politik, media och finans. Man kan nästan räkna ut resultatet utan att behöva tänka speciellt mycket, då det väl hade stått i tidningarna redan inom ett par dar om någon tragisk bilolycka, misstänkt överdos eller liknande.

Det är ur ett nationellt luttrat perspektiv väl bara att inse att allt handlar om ytterligare ett steg i den mångåriga följetongen om sionismens krig mot det vita folket. Man märker att rädslan för vita icke-judar är så stor att det krävs ständigt allt mer raffinerade metoder för att hålla liv i judisk makt och dess falska offerkoftans mentalitet, och etnocentriska talmudiskt färgade tankesätt. Men det är bra att ord om tingens realitet i världen av idag når även de politiskt godtrogna vitas öron liksom.

Det ska bli intressant att se hur de sluga judarna som sitter i bakgrunden och drar i alla trådar tänkt sig att lösa situationen med den uppstudsige rapparen ifråga. Stänger nu musiktjänsten Spotify av musikern ifråga blir hans fans nog inte glada och slutar använda tjänsten ifråga. Får den så kallade antisemitiske rapparen vara kvar sänder det signaler om att judisk makt inte är så värst stor. Vem vet kanske är det allt som det hela syftar till, ett minimerande av en idag allt bredare folklig insikt om att det är märkligt att hela världen och alla folk ska dansa efter en judisk pipa.

Numera behöver man inte sitta och titta på någon såpaserie i TV, då hela världen för den med vidöppna nationella ögon har förvandlats till en reality-serie där ständig slughet, antivithet och sionismens välkända mål om en ny världsordning med ett så kallat utvalt folk sittandes i toppen är den grundläggande bärande intrigen i det hela. Som sagt ska bli intressant att följa rapparens öden. För några större musikframgångar lär han nog inte längre kunna förvänta sig.

Det låter som en helt underbar upplevelse, tänk om vi alla fick uppleva en sådan.
Jag kommer att tänka på vad jag fått återberättat för mig hur det var förr, hur man umgicks, sjöng, spelade och trivdes ute i naturen. Det enkla och det vackra, det oförstörda och naturliga sättet att leva, där vi alla strävar för ett gemensamt mål.

Det är så många band jag lyssnar på som försvunnit från den där musik"tjänsten" numera, förbjuden musik som inte står för de rätta värderingarna. Bara så att Spoti-fy vet, så kommer de, eller någon annan strömningsjätte aldrig kunna kuva eller stoppa alla dessa band. De sanna fansen stödjer sina band, utan deras “hjälp”, förmaningar eller förbud.

1 gillning

Det var så härligt, i HJ att sjunga med sina flickkamrater. Sjunga kunde vi. Tänk Dig att när vi vandrade i skogarna Schlesien i våra uniformer och plockade örter till vår sårade soldater, små grupper och vi sjöng. “I skogen där plockar man bär”, då kom från andra hållet: “Därför är oss skogen så kär, och gemensamt Hallihallihallo. Spontant utan ledning. Flera verser fanns. Vi var väl i 12 årsåldern, en lycklig gemenskap som ALDRIG vänstern eller media vill eller vågar sanningsenlig förmedla. (Ännu kan jag berätta som “överlevande” men utan betalning och lögner. (Im Walde da wachsen die bär"n , drum hab ich den Wald auch so gern”) VARFÖR längtar man so intensivt till denna oskyldiga tiden? Det smärtar en att alltid höra nedsättande om HJ.

Verkade vara en helt underbar kväll då.