Judisk makt-grupp rasar mot Svenska Akademien: "Vidrigt!"

Läs hela artikeln på Nordfront: Judisk makt-grupp rasar mot Svenska Akademien: ”Vidrigt!”

Årets Nobelpristagare i litteratur har “antisemitiska kopplingar” • Anklagas för att “inte bry sig ett skit” om judar.

Jude kräk! Är inget att lyssna på!

Vilken tur att de inte lever i Sovjetunionen.Då hade tjekan redan hämtat dem. Samtliga medlemmar hade redan varit bortretuscherade från alla foton. Ingen hade någonsin sett till dem igen. Förmodligen hade deras kroppar hamnat inuti nåt kanalbygge nånstans. Frågan är om de hade fått uppleva nackskott eller det där med att springa runt stolpen?

Jag tycker att Simon Wiesenthal Center och JUDISK ägda hortidningarna Expressen och Dagens Nyheter (((Bonnier))) som skriver om detta är vidriga.

Och sen något att tänka på för dom som gillar att försöka tänka själva:

Härligt att en massa vederstyggliga judar blir skitförbannade och dessutom " i en tid av rasande antisemitism på bägge sidor av Atlanten" Hoppas de får hjärnblödning!

Antisemitism är inget brott, så var det med det.

Det hade ju varit lite, eller ganska mycket, roligare om rubriken varit Judisk makt-grupp krasar mot Svenska Akademien, istället. Som en krasch, så vips, så är de bara borta.

Skojare inom Judisk makt med deras talmudiska sionist-agenda kan fara ända in i Israhell, för här i Nordens vita länder hör de då rakt inte hemma är känslan…

Titta på “The Greatest Story Never Told” av Dennis Wise.

Och tänk själv! :ok_hand: :green_heart:

Kul, då ger vi Julius Streicher nobelpris i litteratur postumt. Det är faktisk skrattretande med detta folk, hur våra demokrater än kryper för judarna så hittar de något antisemitisk -, vad hjälper det att bygga museer, göra snyftpropaganda om “förintelsen” i långa kostsamma rader, deras tår är så himla långa att det tycks vara svårt att undvika att trampa på dem.