Judar och muslimer saluför sina slaktmetoder på EU-konferens

Läs hela artikeln på Nordfront: Judar och muslimer saluför sina slaktmetoder på EU-konferens

Lobbychefen jämför tortyrslakt med knäböjande • Rabbinen: “Nu har vi en plattform!”

ALLTSÅ KLART OCH TYDLIG antisemitism är djurvänlig medan judendomen och muslimer är MOTSATSEN. Det kan väl för 17 inte HMF förneka??

1 gillning

NORDISKA RIKSPARTIET har på sin tid klart och tydligt deklarerat att ALL religion där stympning av pojkar och flickor samt djurplågeri förekommer skall förbjudas. En mänsklig paragraf för oss nationalsocialister i hela världen.

1 gillning

efter coronapandemi hoaxen förstår jag att folkgrupper som inte ltar på varandra vill kräva att ingen substans tillförts slaktdjuret; vi har nog alla läst om det förgiftade vattnet i brunnen. det är som att välja om man vill bli vaccinerad eller ej. missförstå mej inte - jag är djurvän men litar inte i framtiden på på systemhanterad avlivning av föda där “mediciner” ingår om jag skall äta av djuret.

1 gillning

“de är ju inte kloka i huet”, slut citat

Dessa ska ut bara ur Europa. Och ska sedan aldrig vara välkomna igen. Nog nu.

1 gillning

Jag har länge ansett att båda metoderna ska förbjudas i Sverige.

1 gillning

Tänk, varje gång man hör folk av ökentyp sjunga ritualslaktens lovsång så finns det bara en musikartist man tänker på. Vilken är raggarbuskisen okrönte konung Eddie Meduza som med sin låt: Hugga huvet av en höna, verkligen fick till en riktigt blodig monsterhit. Konstigt att den inte alltid ligger på topp hos Sveriges Radio - men den är kanske lite för rakt på sak: eddie meduza - Hugga huvet av en höna - YouTube

Det blir till att låta tandläkaren borra utan bedövning i framtiden. Ty de ska börja med vaxx i sån skit också. Kan börja redan nästa år. Tycker synd om alla de som är beroende av nån form av sprutor för att överleva, typ sockersjuka. De kommer bli vaxxade vare sig de vill eller inte.

Vissa praktiska förhållningsregler i forntiden som att inte äta självdöda djur, självstympning för att förhindra smittspridning, diverse regler för spetälska osv upphöjdes till “religion”, s k halal m m, för att alla skulle lyda och stamsamhället bli friskare och överleva, en form av hälsovård som idag är både otidsenlig och grym och bör förbjudas.

SD kunde ta den upplysta sakdebatten i riksdagen men räkna med ramaskrin och fördömanden i “liberala” media där man vill att vi ska fortsätta tro på sagor.

Judiska slaktare observerades i ett judiskt slakteri. Självklart måste judiska och islamiska slaktmetoder förbjudas. Muslimer kan straffa även människor som djur genom förblödning.

Ni ska vara glada om ni kan äta riktig kött i framtiden. Globalisterna vill att mänskligheten skall äta canserogent labb kött.