Jomshof (SD) vill förbjuda muslimska friskolor

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/jomshof-sd-vill-forbjuda-muslimska-friskolor

Islam inget föredöme för jämställdhet enligt Jomsfof • Judarna får dock gärna fortsätta med friskolor.

Sverigedemokraterna är inget parti för svenskar.

Partiet är ägt och styrt av JUDAR.

Att tillfredsställa och krypa i stoftet för JUDAR och JUDISK makt är partiets enda syfte.

Partiet är ett riktigt vidrigt folkförrädar parti.

Inte ett dugg bättre än något av dom andra JUDE-lakej partierna från vänsterpartiet till moderat-fjollorna.

2 gillningar

“Islam är ingen religion - det är en sjukdom.”, säger kristna i Mellanöstern. De har antagligen inget bättre att säga om judendomen.

1 gillning

Såg faktiskt på Sverigedemokraternas kanal Riks där Jomshof förklarade sig ytterligare och vad han ansåg vara det huvudsakliga problemet med dessa friskolor. Problemet skall tydligen vara att dessa skolor segregerar sig och sina elever från svenskarna och därmed kommer det leda till att dessa helt isolerar sig från det svenska samhället.
Detta är alltså den stora problematiken? Tänk vad skönt att man slipper dessa främlingar i skolan och i övriga samhället. Hur skönt skulle det inte vara om alla dessa främlingar som redan befinner sig i samma skolor med svenskar hade segregerat sig och gått i separata skolor?
Vad Jomshof och SD försöker göra med detta förslag är att se till att mångkulturen kan forstsätta blomstra via att se till att även dessa främlingar skall beblandas med vita och rasblanda sig, samtidigt som de låter judarna segregera sig och slippa undan denna rasblandning.
SD stödjer den judiska mångkulturen!!!

1 gillning

Förbjud Judiska friskolor också.

1 gillning

“Vår demokrati försvinner.” Han är bekymrad om ett system (som han vill få oss att tro existerar), inte svenska folket, vilket med tiden kommer att försvinna om ingenting görs. SD snabbar på denna process genom att avsluta mångkulturen och införa assimilering. Segregering och mångkultur, bevarande av olikheter, köper oss tid, men som Åkesson tydligt förklarade ska invandrare över några generationer bli av med sina tidigare levnadsvanor och vänja sig vid det “västerländska”, moskéer ska byggas med mindre utstickande arkitektur. Precis vad makten vill och vad de här invandringskritiska partierna går i täten för.

1 gillning

Sionismen har politiskt bara en enda tanke och det är att skapa en värld styrd av en judisk elit där judar i en fallande skala från toppen till botten av samhällspyramiden styr allt. Samhällets arbetare ska mest vara tjänare eller lågt betalda rotlösa och okunniga slavar. Det går då inte för sig att det om makten skulle finnas olika konkurrerande intressen. Det är väl klart att ett sionistiskt eller judiskt styrt parti som SD tycker att friskolor endast för judar är det helt ultimata i samhället.

Mångkulturen infördes i Sverige på bred front 1975 efter påtryckningar av den tidens ledande judar inom bland annat media, finans och politik. Hela maktapparaten var enig om att forma landet till det som det är idag, ett land där folkgrupper lever sida vid sida utan att ha något alls gemensamt mer än kanske de ekonomiska trygghetssystemen och skolväsendet. Många så kallade svenskar behärskar knappt det svenska språket. Det vet alla som exempelvis åkt buss de senaste tio åren.

Det är lite lustigt trots allt elände med mångkulturen att se att sionismens mäktiga så tydligt håller på att såga av den gren som de suttit på alltför länge. När det av sluga politiker talas om en ökande antisemitism i samhället så är det inte etniska svenskar eller nationella som står för den fast det väl brukar framställas så. Sverigedemokraterna vill förbjuda muslimska friskolor, det är nog att be om ännu mer problem. Politiskt har judiska makten nog insett att planen att kuva vita nordbor med en mörk massinvandring har sina risker då deras invandrare inte fullt ut tycks älska judisk makt.

Den etniske svensken röstar inte på Sverigedemokraterna för att mörka rasfrämlingar ska blandas med vita svenskar för att den svenska särarten ska försvinna. Den som har röstat på SD har gjort det i förhoppning om att massinvandring och mångkultur ska upphöra och ingenting annat. Men nu har det väl mer gått mer åt det hållet att SD:s väljare vill se en tydlig återvandrar-politik liksom.

För nationella som varit med ett tag så finns det ingenting att hämta hos SD:s mellanmjölks-politik. Sanningen att säga finns det bara ett enda parti som kan få ordning på landets samtliga problem. Information om alternativ till samhällsförfall finns hos - Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

En röst på SD är en röst på den ljusskygge ränteockraren som prasslar bakom gardinen och gnuggar händerna av glädje över hur lättlurade gojerna är.

Här kan man se hur SD´s koppeldragare programmerar SD´s Julia Kronlid hur de förväntas agera så att Israel gynnas maximalt.

2 gillningar

Exakt! Som ond och god polis. Den så kallade goda vill få dig att tro på att han står på din sida, fast båda två vill exakt samma sak.

1 gillning

Jag tycker den Juden i videon, har en inställning som innebär att han tror han kommer få som han vill! Tyvärr så tror jag att han får rätt, när det gäller SD :rage:

1 gillning

CNC-Man, Kampen för det vita nordiska folket har inte plats för negativa tankar, sådant gynnar bara fienden. Segern är alltid inom räckhåll, allt annat tänkande är skräp och inte värdigt att befatta sig med. Ingen kamp vinnes med fel inställning, stå upp för sanningen och höj frihetens fana.
Folkgemenskap!

1 gillning

Jag tror att CNC-Man menar att juden kommer att få som han vill med SD. Vi vet ju alla vilka SD prioriterar före det svenska folket. Det handlar inte om negativa tankar, utan ett konstaterande att SD alltid varit en skock judelakejer.

1 gillning

Det är ingen tvekan att SD är ett parti som som styrs av judisk makt. Den där videon med en kippa-bärande individ från 2014, har väl de flesta redan sett. Men långt tidigare så stod det väl klart för många att ledningen inte bara var sionistiskt lagd utan även att judar rent rasligt sett styrde partiet. Man borde väl kunna begära att ledningen i ett parti som säger sig vara demokrater för Sverige, åtminstone kunde ha etniska svenskar i dess högsta ledning.

Men så är inte fallet inom övriga partier i riksdagen heller i stort. Om man dessutom skulle gå ned på individnivå och kanske granska, ursprung, vänskapsband och uttalade tankar och lojalitet i olika för vita svenskar rätt viktiga framtidsfrågor. Då framstår ofta många folkvalda politiker som det väl brukar heta som direkt olämpliga för att sitta och styra över det etniskt svenska folket. Ett folk som väl ännu i egenskap av vit folkmajoritet borde ha en särställning i sitt eget land, eller hur…

När man går ut på nätet och läser på olika forum. Kan man se att många inte ens förstår varför det är viktigt att ta rasfrågan på allvar. En del hävdar att det inte spelar någon roll och att, man väl borde kunna vara en nationalsocialist för norden fast man är lite mörkhyad. Men det är väl ungefär lika intelligent som om att tro att en vit person skulle vara helt trovärdig och lämpad i ledningen för ett parti som var uttalat skapat för exempelvis ett bevarande av en svart mindre folkgrupp i Afrika.

SD:s ledning brukar väl ofta sitta helt fräckt och påstå att alla som uppför sig någorlunda svenskt och talar svenska ska ses som en svensk. Den som tycker så är så klart helt nöjd med att landets vita befolkning byts ut till vilka mörka individer som helst bara de kan språket och kanske klarar av att dansa runt en midsommarstång och sjunga sådant festligt som att : ”små grodorna är lustiga att se”. Den som är rasmedveten vet att sådant snack och politik bara är totalt nonsens.

Politik av idag handlar om mer än detaljfrågor eller uppskattning av partiers tillhörighet i grader åt höger eller vänster. Fördelningspolitik av några hundralappar mer eller mindre för olika grupper i samhället när folket håller på att gå under känns oviktigt. De styrande har satt vårt svenska avlånga land i en sådan situation att det det faktiskt handlar om överlevnad för det etniskt svenska folket. Sverigedemokraterna är inte ett parti som bryr sig om rasfrågan överhuvudtaget.

När det gäller inlägget om att det i kampen för vårt nordiska folk aldrig får smyga sig in negativa och kanske uppgivna tankar så var det inte menat som att någon här var ute på den villfarelsens farliga stig. CNC-Man till och med besvarade inlägget med ett hjärta så det är nog inga problem. Men vet av erfarenhet hur lätt det är att tappa sugen ibland. Men då är det bara att kasta av sig känslan av defaitism och ta nya tag och kämpa vidare, för ingen seger vinnes utan kamp.

Folkgemenskap!

Andersson, alldeles rätt

1 gillning

Of course, the fake jew whore Jomshof is nothing more then a slimy shit-sack TRAITOR to the Nation. Ander Johnson seems to be the only one of you, who actually THINKS.