Jomshof: SD kan kräva ministerposter

Läs hela artikeln på Nordfront: Jomshof: SD kan kräva ministerposter

SD är nu högerblockets största parti • Då är till och med statsministerposten öppen för diskussion, enligt SD:s partisekreterare.

Ja vad skall man säga om detta ruttna systems så kallade demokratiska val? Visst kan det bli regeringsskifte MEN regimen består.

Det är så lite som skiljer inom 8 klövern att det är löjligt att tala om några skillnader i stort. Det är mest ordbajseri för att locka de svagsinta än hit och än dit. Samtliga inom 8 klövern är lydiga lakejer till världssionismen som formar den globala agendan, alltifrån FN-agendan 2030 och Den stora återställningen av gubben Klasse Svart.

1 gillning

Nu får alla de som taktikröstade på SD kanske se vad de fick för att de vände NMR ryggen och därmed struntade helt i det vita folkets framtid. Nu behöver man väl inte vara så dramatisk då val i en så kallad demokrati endast är ett spel riggat till judisk makt och sionismens fördel. Men nog ska det bli intressant att se ur långt SD:s ledning är beredda att gå för att sitta i sionismens ”stugvärme” så att säga. Men chansen är väl ändå rätt stor att det sys ihop något slugt rövarband med sossarna så att skiten med massinvandring och “berikande” mångkultur kan rulla på precis som vanligt.

Det mest rimliga i denna “demokrati” skulle väl vara att S och SD bildar regering tillsammans.

Ifall man nu ska bortse ifrån att det är fake n’ gay alltihop.