Jättesprängning i Göteborg - 20 till sjukhus

Läs hela artikeln på Nordfront: Jättesprängning i Göteborg - 20 till sjukhus

Tisdag morgon detonerades en bomb i centrala Göteborg • Gängkriminella pekas ut som potentiella förövare.

1 gillning

Jaha, så här går det när Polisen inte klarar av att hålla efter de hemska dödsmördarnazzzissterna att dela ut flygblad! Då reagerar ju de goda med att spränga hus, för att de är frustrerade och kränkta. Mer blatte/pride-snutar bums, så vi kan få bukt med flygbladsterrorn!

1 gillning

Explosionen skedde inne i trapphuset på Övre Husargatan 22, annars hade fönsterrutorna på åtskilliga hus runtomkring blåsts ut. Så skedde inte En boende på adressen berättade tidigt i morse att han vaknade av smällen och rusade mot ytterdörren, som satt intryckt till hälften i badrumsväggen. Detta talar för att explosionen skedde i trapphuset i närheten av hans lägenhet.

Vakna flashbackdetektiver kom snabbt fram till att måltavlan troligen var en polisman som bor i samma trappuppgång. Polisen har senare idag medgett att polismannen ifråga vittnat i flera rättegångar mot gängkriminella och skulle “titta på saken”. Väldigt talande; det är nämligen det enda svensk fjollpolis gör numera: Att titta på medan invandrarkriminella tar över samhället med allt grövre våld riktat mot ALLA som är i deras väg.

Den här sprängningen kan vara ett paradigmskifte; när det svenska samhället har visat sig vara oförmöget att hantera den situation som det själv har skapat och gett upp: Massinvandring av kriminella psykopater som inte skyr något för att ta makten. Liknar situationen i Mexico under knarkbaronen Pablo Escobars tid.

Det “roliga” har bara börjat; varför sitta och glo på Netflix-serier om Escobar och El Chapo när det bara är att öppna en svensk dagstidning?

Vi kan inte ha det så här längre. Tvångskulturen måste avvecklas å det snaraste. Det här har blivit helt outhärdligt. Dessa massor rasfrämlingar måste skickas hem, oavsett om dom har fåt medborgarskap i cornflakespaketet eller inte. Min empati för rasfrämlingar är numera nix och noll. Jag bryr mig inte längre. Dom är inte vårt problem. Vill inte deras hemländer ta emot dem så skicka dem till grisrael istället. Skit ska skit ha som dom säger.

2 gillningar

Odugliga myndigheter i Sverige.
Det har retat mig i flera år det faktum att jag kunde kliva på planet till USA på Arlanda utan några som helst problem i säkerhetskontrollen där, bara för att bli tagen direkt vid mellanlandningen och flygbytet på London-Heathrow i deras säkerhetskontroll.
Där både blinkade, pep och tjöt larm pga av att jag hade sprängämne på skorna och byxorna…

Är det någon som vet om där bor något kriminellt slöder där och vilket gäng han isåfall skulle tillhöra? Statistiskt sett så har väl bara rasfrämlingarna lyckats spränga sig själva i luften ? :thinking:

De flesta skadade har knappast med kriminella gäng att göra.

Sprängning av hyreshus i Göteborg med många svårt skadade och hemlösa. Det låter inte direkt som någon olycka där gasspisen exploderat liksom. Nej det är inte möjligt eftersom det inte är så vanligt med gasspisar i vårt ännu elektrifierade land. Men får de sinnesförvirrade miljömupparna blåögt dansa efter sionisternas pipa lite till och även de sista kärnkraftverken läggs ned och gör oss helt beroende av utländsk energi kan vad som helst ske. Sionismen vill göra varje nation utsatt och hjälplös där all självförsörjning och oberoende är en omöjlighet. Åter till sprängningen som skadade oskyldiga människor alldeles nyss i vårt land. Tänk efter du som valde sossarna eller någon i deras samarbetsgäng eller lade din röst på någon annan sioniststyrd svenskfientlig antivit pratmakare. Tror du verkligen att det var en etnisk svensk som låg bakom sprängningen av ett hyreshus mitt i stan…

Du vet redan inom dig att det inte var så, men törs nog öppet inte säga ett ord, för då blir du av svenskhatare stämplad som rasist. Fast nog har du insett att du är rasmedveten. När det blir val kan du försynt osynligt säga att nu får det vara slut på politisk lekstuga. För det här handlar inte längre om höger eller vänster, det här handlar inte om små saker som några olika skattekronor hit eller dit. Det handlar faktiskt om dig, din familj, dina vänner och barnens framtid. Nu spelar sionismens media och politiker som vanligt ned händelsen och riktar fokus mot något helt annat utan betydelse, kanske har de även fräckheten att försöka få dig att tro på deras lögner om att det här inte är något som beror på massinvandringen. Det finns idag bara en väg bort från landets förfall och det är att öppna ögonen och förstå att det bara är en ny politik för en ny tid som nu gäller. För dig som önskar politisk förnyelse besök - Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Tankar i denna stund går till mångkulturens oskyldiga offer. Men tillsammans ska vi ta oss ur den här onda krigsliknande situation som vårt nordiska svenska samhälle genom okunniga politiker har fått förvandlats till genom åren. Politiker oavsett färg har i varje kommun i landet svikit folket och lämnat dörren till landet helt vidöppen för våld och terrorism som mörka främlingar tidigare har visat sig vara fullt kapabla till. Vi nationella har inte glömt attentatet i Stockholm och Drottninggatans offer.
Frid över de drabbades minne. Men än är det inte för sent för oss nordeuropéer trots allt. Så låt nu det här attentatet en gång för alla bli till en väckarklocka så att inte fler våldsbejakande terrorister släpps in i vårt Sverige som byggdes av vita arbetare för vita svenskar. Nordisk nationalsocialism har inget med historiska händelser att göra, men har ändå bespottats och lömskt dragits i smutsen för att sionisterna skulle kunna skapa detta våldets och otrygghetens mångkulturella samhälle. Men ingen behöver längre låta sig luras av falska politiska pratmakare.

Folkgemenskap!

det får ta ett slut på detta i Jesus Namn nu.

dock om vi inte lyckas radera de såkallade rätten till att mörda oskyldiga små barn, i dagligt tal kallat aborter - så blir det nog ANTIKRIST för hela slanten - och den phan kommer låtsas vara jesus med

Det står på Samnytt i en stängd plusartikel att polisen tidigare har vittnat mot vänsterextrema. Det kan ju vara såna också. Dom verkar ju gilla att
spränga i mellan åt och ha sig hemma hos folk . Mot såna som dom ser som någon form av meningsmotståndare då. Vanligtvis är det väl nationella…men poliser kanske också går bra?:thinking:
https://samnytt.se/avslojar-polis-som-vittnade-mot-vansterextremister-bor-i-sprangdrabbat-hus/

1 gillning

Om polisen inte inskridar hårdare mot knarkligor är förhållanden snart som i Mexico.

även “vanliga knarkare” bör försökas få till omvändelse. vilket kan ha gjorts för dåligt tidigare.

iofs, inte konstigt att man börjar knarka om kärleken gick åt h-vete!

Tänk att spekulationer om dagens grova brottslighet som allmänfarlig ödeläggelse vilket sprängning i flerfamiljshus är, ens ska behöva förekomma i vårt land. När det handlar om gängkriminalitet och livsfarlig knarkhandel och i stort all grov kriminalitet så har allt oftast i grunden samma ursprung. Det handlar alltså om vad landets styrande eller så kallade folkvalda har för verkliga ambitioner och vad väljarna idag ställer för krav på sin vardag och ansvariga politiker. Den som år efter år röstar på politiker som står för massinvandring och mångkultur ber faktiskt i princip om allt våld som numera sker på gator och torg över hela vårt land. En röst på ett valfritt traditionellt parti är egentligen bara att be om att fler rasfrämlingar kommer till Sverige och skapar mer kaos. Hösten 2022 har den som fått nog av dagens handlingsförlamade politiker möjlighet att vara med och ändra nordens och landets politik till att handla om det vita folkets trygghet där ingen behöver vara rädd för mörka främlingars brutalitet. De svenska politikerna har misslyckats totalt och nu är det dags för en helt ny politik för en ny tid. Information om politik mot dagens samhällsförfall finns hos Nordiska motståndsrörelsen:
Den nationalsocialistiska rättsstaten (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

trodde det var Fria Tider som hade en olåst artikel om detsamma, men hittade inget nu. är i princip 100% på att det vart nånstans jag läste en.

bifogar ändå en länk som kanske kan vara till nytta

https://www.flashback.org/sok/?so=weight&query=vänster&t=3359220&sp=1

Du har så rätt. /// Ang bombdådet talas det om en man som ville hämnas att hans mor vräkts ?? Ingen aning…Vinkelmedia spekulerar ju åt alla håll.

Narkomaner borde tvångsavgiftas . Deras missbruk kostar oss andra för mycket i form av brottslighet.
Det blir förhoppningsvis något en nationalistisk regering kan titta på.

jag har inte mycket förtroende för denna världs vård.

visst de kan få laga något brutet ben, men psykiatri och lliknande lär vara Djävulens hittepå. och detta kommer från en som de har låst in medelst LPT flera gånger

dessutom så tror jag inte det blir något riktigt healande om inte Jesus är Läkaren. och misstänker grovt att det inte blir vård om personen inte vill bli vårdad heller. sen kan man ju spekulera i att många som fastnat i drogträsket faktiskt vill det. men tvångsmetoder gillar jag inte.

@ricky men en sann nationalistik anda bör givetvis inte bete sig på det sätt som vi ser nu i vår samtid och avlånga land. lite avlägset dock, tror jag, som om man förstod himmelen liksom. sen är det väl inte omöjligen fel i att sörja med de som har det sämre ställt, fast utan att ta del i deras eventuella dumheter