Jan Olof Bengtsson borde bli fascist!

Läs hela artikeln på Nordfront: Jan Olof Bengtsson borde bli fascist!

Martin Saxlind lägger sig i debatten om fascism och högerbegreppet på Motpol • Vad är fascism och varför är Jan Olof Bengtsson emot det?

Vad är skillnaden mellan fascism och nationalsocialism. Så länge vi förhoppningsvis har en homogen vit ras så är nationalsocialismen ett bättre alternativ än fascismen. Fascismen är ett alternativ mot marxism i allmänhet utan hårda rasskillnads lagar. Passar de södra europeiska områden. Ordning, folkgemenskap, social trygghet , fri från dalt mot kriminella har dessa bägge ideologier gemensamt (Därför jublade vi HJ ungdomar mot dem i Berlin vid Mussolinis besök.) Ett enklare tillägg till Martin Saxlinds underbara artikel.

1 gillning

I valet mellan nationalsocialism och fascism skulle jag välja bägge två. Var och en av dessa ismer har olika förutsättningar beroende på var de tillämpas, som Vera O ovan är inne på.

Jag beundrar fascismen och fascismens Italien så pass mycket att jag vid två tillfällen besökt den fascistiska mönsterstaden Latina, några mil söder om Rom. Latina, Littoria under fascisttiden anlades på utdikad träskmark och var en helt självförsörjande provins under Mussolinitiden; en för mig mycket tilltalande tanke i dagens värld där mänskligheten är förslavade av den globala eliten.

När den marxistiska pöbeln skändade Mussolinis döda kropp trodde Bolschewikerna när de hängde Dr Josef Goebbels brända kropp i Berlin Maj 1945 att en liknande scen skulle ske, men folket gick hukande förbi - en del med korstecken så de tog snabbt ned den. ( Dagens Bundesreplubikaner skändar t. o. m. gravar .)

1 gillning

@Vera När talibanerna nu i det befriade Afghanistan hänger upp avrättade knarklangare och våldtäktsmän i lyktstolpar “till androm varnagel” - då däremot fördömer bolschewikmedian det i skarpaste ordalag som barbariskt.

1 gillning

Personligen tycker jag att kineserna har en nationalistisk regering som tänker på sitt folk. Jag är ingen kommunist.
Kina är ingen demokrati men slår Indien i ekonomi.
Kina har en president med ca20st under sig och han får hålla ordning på dom.
Det är väl ungefär så det det så ut i Sverige och vi hade en kung.

A Då jublade packet och gör det än i dag när det gäller nationalsocialister och fascister men tiden förändras sakta.- Inte vårt land. i går spydde TV 2 an sina lögner och INGENTING om Polens pro gnomer mot den tyska befolkningen. Men i dag välkomnas tyska pensionärer till Westpreussen igen. Vet inte varför Frankrike har ändrat sig sedan 1950 talet då var deras filmer inte så hatiska utan rätt objektiva. (Vet inte om Du läst min artikel Alla utom vi… 1939 där jag skildrade ögonvittnes återgivning i Nord Front?)

1 gillning

Man kan fråga sig vad det är värt att någon är invandringskritisk, då den samtidigt fördömer motstånd och i slutänden alltså förblir meningsfiende och systemlojal.
Kan en sådan röst bli förnuftig med tiden? Möjligtvis, men det är inget man bör sätta något hopp till.
Flera idag uttalade internationalister kommer nog förr gå över till motståndet än många counterjihadistiska och/eller konservativa invandringskritiker.

Polens pogromer mot inte bara tyskar utan även mot ryssar efter första världskriget är en väl bibehållen hemlighet i (((lögnmedia))). Hitlertyskland och Stalinsovjet skapade på juden Josef Stalins initiativ en pakt att invadera, dela Polen och avskaffa landet, genom den så kallade Molotov-Ribbentroppakten. Vad väldigt få känner till är att Polen är det enda land som någonsin lyckats invadera Ryssland/Sovjetunionen.och marschera på Röda Torget.

Sovjet var alltså lika motiverat att invadera Polen som Tredje Riket och skred också till verket före Tyskland - ändå har Hitlertyskland tillskrivits skulden för att ha startat andra världskriget, när det i själva verket var en ren räddningsoperation för att rädda så många tyskar som möjligt från de polska dödsskvadronerna.

Jag har läst din artikel med största intresse. Ögonvittnesskildringar från pålitliga personer är alltid av högsta intresse.

På tal om dagens Bundesrepublik: Ist eine traurige Bunte republik (ge)worden. Du förstår vad jag menar. (Det är dags för dagens Bundes Republik Deutschland att byta namn till Bunte Republik Deutschland. Samma förkortning, BRD, men med en tydligare inriktning vad landet står för.)

Nationalsocialism i Tyskland handlade från början på 1920-talet om drygt en handfull skara som var politiskt medvetna. När så Adolf Hitler tog över styret i det då nybildade unga partiet och drog upp riktlinjerna. Då handlade det om en vilja som bevisar att ingenting är omöjligt när kärleken till sitt eget vita folk, ras och land är starkare än slug makts infiltrerade översitteri. Skillnad mellan Italiens Fascism och Nationalsocialismen var bland annat den starka rasmedvetna tanken som var starkt grundmurad inom NSDAP, vilket bland annat förklarades redan tidigt i partiets politiska program.

Tysklands ledare under andra världskriget sade väl i något sammanhang att nationalsocialismen var anpassad för tyska förhållanden. Så det går nog inte att direkt jämföra två så pass olika ideologier hur som helst. Nationalsocialismen blev även i mycket vad ledaren då gjorde den tidens nationella rörelse till. Mycket hängde på ledaregenskaper, talekonst, politisk kunskap och kännedom om det militära, propaganda med mera var något som fick rörelsen att växa snabbt. Fascismen var väl mer anpassad för det italienska folkets sammansättning och mentalitet. Men ändå har alla ideologier ofta vissa tidsmässiga gemensamma nämnare. Men som världsåskådning är nationalsocialismen mycket mer än strikt sett endast en politisk ideologi.

Här i landet har det nationella inflytandet genom infiltrerande krafter ofta spelat ut nationellt sinnade grupper mot varann. Många onödiga inre strider där individer tycks ha glömt bort att individen i bland måste ställa sig åt sidan för en högre sak. Det är lätt att känslomässigt känna att nationalsocialism väl borde endast vara något nationellt. Men det var ett tankesätt som fungerade innan Globalismen. Nu handlar det om att den vita nordiska eller faktiskt hela den nordeuropeiska rasen måste skyddas från utrotning. Sionismens bankirer, politiker fackpampar och alla osynliga maktgrupperingar har fått storhetsvansinne. Förr var de nöjda med skyhöga skatter av arbetares inkomster. Nu tycks de med vaccindiktatur, nedstängningar och annat vilja förgöra det vita folket. Detta är ren ondska och sådant som man kan läsa om i Sions Vises Protokoll. Här följer en länk till skriften för nya läsare: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)

Sionismen var det som låg bakom kommunismen i sovjet som var så hatfullt blodig och hemsk. Dagens nationalsocialism har förtalats av sioniststyrda ledare som gång efter annan belönas med fina bankjobb för sina insatser att främja sionistiska maktorganisationer och dess olika konferenser. Nationella vet att det ofta är sionistiska individer som styr samhället. Det behöver inte direkt synas utanpå att en människa är sionist. Men ofta märks i stort mycket på en antivit och icke-nordisk mentalitet. För det finns normalt ingen nordbo som vill byta ut sitt vita folk mot okända mörka rasfrämlingar. Det blev ett långt inlägg det här och som Adolf Hitler väl sade så är det väl bättre med det talade ordet för att fånga intresse. Intressant artikel, det här om olika ideologier.
Här en länk till Radio Nordfront: RN DIREKT#213: Ständigt krig med staten och sionisterna SWISH: 0700749652 (nordiskradio.se)
Fortsätt den goda kampen för nordisk frihet.

Folkgemenskap!

1 gillning

Andersson “Bastard Republik Deutschland”

1 gillning