Jan Guillou: "Jag har fyra trygga år kvar i Sverige"

Läs hela artikeln på Nordfront: Jan Guillou: ”Jag har fyra trygga år kvar i Sverige”

Kommer inte bli koncentrationsläger under SD:s första mandatperiod vid makten • Men efter nästa val spår Guillou att han och ett gäng bögar måste fly landet.

Ja.
Fly med dina bajspackare.

Han kommer ej saknas. Lådvins-kommunisten.

1 gillning

Haha en önskar det vore sant! Men vita förrädare ryker först, vet han inte om det?

1 gillning

Denne opinionsbildare, talar om känsla av kommande otrygghet. Samtidigt tycks han för sin del vara helt blind för den verklighet som vanliga hårt arbetande vita svenskar tvingas leva i. Kvinnor som gruppvåldtas av rasfrämlingar och gänguppgörelser där kulor viner kring öronen på vanliga arbetare på väg till underbetalt jobb. Detta för att en liten klick utvalda med inte sällan fickorna fulla av det vita folkets skattepengar ska vara nöjda och glada. Det finns bara en politik för vårt land som kan vända denna trend mot ruinens brant, och nu har det hjärntvättade folket visat sin menlösa attityd än en gång. Det enda vi kan hoppas på är väl som många realister sagt i åratal, att det blir tillräckligt illa ställt med samhället så att nationell frihet blir det enda alternativet.

1 gillning

Tyvärr Giulio så är inte SD så tuff som du befarar. Du får nog sitta kvar och skriva som vit icke muslim och utge dina alster i ett judisk förlag som betalar dig bra vilka som än regerar. Demokratin är nu sådan, det är den som bestämmer vilket fritt ord som tillåts, och dina är ju omtyckta av dem i all sin landsförrädiska framtoning.

2 gillningar

Just det Skralte - han skrev ju ett fint program!!

1 gillning

Alltid lika oförmögen att låta bli att skryta med sin överklasstatus.
Duger det inte med en lägenhet i en arabisk förort?

Jag gissar att i ditt fall blir det ingen solstol vid en simbassäng i ett mysigt koncentrationsläger.

I ditt fall blir det en Pol Pot.

1 gillning

“Rensa bibliotek från olämplig litteratur”!??

Ahhh, han menar som de goda demokraterna gjorde i Tyskland efter fredsutbrottet 1945, när dom utförde gigantiska utrensningar (sk. “avnazifiering”) genom bokbål av allt tryckt material som var positiv till Hitler och Nationalsocialismen, allt från dagstidningar, böcker och även skolböcker med mer!

“Öppna koncentrationsläger”!???

Just ja, driva koncentrationsläger eller rena dödsläger som juden Eisenhower gjorde längs hela Rhendalen, sammanlagt 19 läger, med början redan innan 1945, där tyska soldater och civila hölls fångna under barbariska förhållanden så flera hundra tusen (vissa påstår över miljonen) av dom dog av både svält, köld och sjukdomar!

(Sök gärna om “Rheinwiesenlager” för mer info!)

Verkliga brott mot mänskligheten utförda av DEMOKRATER!!!

1 gillning

Så bra och korrekt skrivet Vera. Dock bara, fariseetalmudrn äger all utgivning. Kan tyckas som en minor detalj. Men nej tyvärr. Det stora misstaget nsdap gjorde, om dom nu ens gjorde några, var att de faktiskt prata/tjata om sk judar, medan det egentligen handlade om och handlar om de som manipulerar allt på västra halvklotet. Bara en sådan situation som att de/nsdap arresterade en rotschlidare tyder på att de var på rätt spår. Idag klassas de av sionisttaskmedia också som de “största brottslingar som existerat”… Funderar själv ‘jättemycket’ på varför

I Ludvika i lördags fanns det 4 socialdemokratiska kvinnor i 50-60 årsåldern som var på stan för att (skulle man kunna tro) bedriva valkampanj.

Men nej. Det gjorde dom inte.

Istället så ställde dom sig en bit ifrån Motståndsrörelsens valtält och blåste såpbubblor.

Dom ställde sig så att bubblorna blåste mot oss.

Och det höll dom på med inte bara i några minuter, utan i minst en halvtimma…

Jag menar: Hur barnsliga och patetiska får vuxna människor vara?

Jag tänkte ta reda på det så jag gick fram till dom och frågade: "Varför står ni och blåser såpbubblor istället för att bedriva valkamp?

Är ni helt EFTERBLIVNA?"

frågade jag dem…

Man kan säga att dom bekräftade att dom är efterblivna…:stuck_out_tongue_winking_eye::crazy_face::crazy_face::crazy_face:

1 gillning

Haha, den var bra den Anders

Ifall det blir några läger så är väl risken snarare att det blir klimatkrisläger eller nåt sådant. Gubbskrället börjar väl att bli lika senil som Bajden.

Har några böcker av äcklet. Skall bränna upp dessa först, i kaminen, när elen försvinner i vinter.

Imagine being so low on T that you actually spew such hysterical bullshit like this :laughing::laughing: the dude must be halfway through his transitioning that would be the only explanation for such retarded behaviour.

Han är rädd för kroppsarbete.