Jägare stoppad med jaktkniv - får böta 21 000 kronor

Läs hela artikeln på Nordfront: Jägare stoppad med jaktkniv – får böta 21 000 kronor

Hade just styckat ett rådjur när han fastnade i poliskontroll • Döms trots att tingsrätten inte tror att kniven skulle användas.

Förvånad över att sånt här inte är mer vanligt förekommande faktiskt. Det är ju ett utmärkt medel att utöka pinnjakten som svensk polis i huvudsak sysselsätter sig med. Verkar inte finnas något man gillar mer än surt fördärvade slantar som klirrar i statskassan.

Dumstolarna vet vad dom gör. Styrda av frimurarloger som är styra av folk, som tror att Kalegeriplanen är till nytta för goyim.

Kom nu ihåg alla riktiga vita svenskar att ni är polisens främsta måltavla för att sättas dit för minsta förseelse om ni nu inte redan kände till detta. Minsta förevändning riktas som misstanke om det ena eller det andra, så håll alltid käften och undvik att ta med er den minsta pryl som kan användas, eller tänkas bedömas vara ett lämpligt vapen mot er i kampen om att förtrycka den vite nordbon.

Minns farsan som genomskådade detta ruttna anti-vita samhälle redan mycket tidigt och detta redan i början av 1960-talet. Poliser gillar tyvärr som en hel del rätt så förståndsbefriade olämpliga vakter med mindervärdeskomplex att hävda sig mot sådana nordbor som de tror eller känner att de har det minsta övertag gentemot.

Kommer ihåg att farsan berättade om en polis som full som en alika, som var ett vanligt uttryck förr. Snuten hade hade visst varit rejält packad och cyklat ned i ett dike och sedan kröp han omkring i vägkanten och försökte att få sin lealösa dyngraka kropp att ta sig framåt åt något håll. Då kom farsan och hans då flåshurtigt nyreligiösa syster förbi och såg skådespelet och faster skyndade i dumsnäll skenhelig idioti fram för att hjälpa den utslagna ordningsmakten.

Farsan mådde alltid lika illa över att ha tvingats hjälpt ett sådant as som han väl ofta uttryckte minnet av denna upplevelse. Så ser man ordningsmakt i nöd gör man nog klokast i att inte lägga ett finger emellan och underlätta deras tillvaro. Utan bara låta sådana personer som vill straffa exempelvis helt oskyldiga jägare med en månadslön eller mer i böter för att vinna politiska godhetspoäng få allt av det karma som de väl för det mesta kanske har förtjänat, är då känslan man ofta kan ha. Nu ska man ju inte dra alla över en kam som det heter. Det finns bra poliser, men dessa brukar ju sluta och skaffa andra jobb.