Jacinda Ardern skakad av protester

Läs hela artikeln på Nordfront: Jacinda Ardern skakad av protester

Framträdde i TV • Märkbart fysiskt påverkade politikern skyller på “desinformation”.

En annan av Klaus Schwabs lärjungar, Arden har likt många andra genomgått WEF (World Economic Forum) Klaus Schwabs skola för YGL (Young Global Leaders) i Schweiz. Kamrater läs på om denna skola, här utbildas och indoktrineras nästa ledare och influensare från hela världen. De kommer att utgöra ett gift för oss alla om vi inte kan röka ut hela högen innan det är för sent.

1 gillning

Att hen är skakad är helt uppenbart, det såg vi på en video på en annan tråd här på forumet där någonting hade skakat loss i “hennes” trosor.

När man börjar tappa greppet som (((köpt))) politiker så kan det gå väldigt snabbt från att ha blivit höjd till skyarna av utvald media tills man hamnar på gatan.

Tusentals wannabes står på kö för att ta hennoms plats.

1 gillning

Omskakad är ett lindrigt uttryck i itsets ‘framträdande’, vilket oofattbart svammel. Helt grymt o se Nya Zeelands vikingar el Islands under em fotbollen 2016, uhhuhhuhhuhh…Folk på läktarna var förundrade. Kan bara hoppas the Swedish Vikingspirit awakens. It shall, it will. parasiterna ska blottläggas och sedan ska hoedena på huvudansvariga tas, bildligt talat. Sker det via en rättsprocess, ja må så då vara…

Det enda som skakar “henne” är vad som finns mellan benen.

Jag tycker inte hon verkar vara särskilt skakad. Hon upprepar bara den vanliga judiska projiceringen om desinformation men hon går inte in på detaljer i frågan eftersom det då skulle visa sig att det är hon som är desinformatören.

Är “hon” en bedragare eller inte? Dra ned byxorna så kanske vi får se vad det handlar om.