Israel rapporterar om "flurona"

Läs hela artikeln på Nordfront: Israel rapporterar om "flurona"

Kvinna fick corona och influensa samtidigt • Blev lindrigt sjuk.

Sionismen och de sluga ska tydligen försöka att dra bluffen ett varv till med sin influensahistoria. Det säger väl sig själv att en människa kan ha flera olika virustyper samtidigt och i olika mängd. Precis som att en människa kan vara multisjuk så finns det även olika typer av förkylningar. Det är väl minst två hundra kända virustyper som kan ge influensa. Men normalt är man immun mot de flesta. Vanligtvis är det en handfull förkylningar man brukar ha lätt att smittas av. Men just i det här fallet med Covid-19 har väl aldrig något virus kunnat upptäckas och kategoriseras. Det här utspelet är väl en taktik för de smarta medicin-månglarna att skrämma tanklösa till att ta mer preparat som kan ge intressanta biverkningar. Den som är så korkad är kanske värd sitt öde. För tänker man inte själv så gör väl snart någon annan det åt en, vilket det väl brukar heta.

2 gillningar

Ingen ände på vad de utvalda kan lida. Och så “förintelsen” ovanpå allt detta som en evig kvarnsten runt halsen. Undrar om lite extra “kompensation” skulle hjälpa?

Jag tycker att en lag skulle införas över hela jorden. Judar får bara åka i och köra gasbilar. Det är något speciellt med judar och gas.

1 gillning