Israel lovar Bonnier: "Vi vill inte ha kontakt med SD"

Läs hela artikeln på Nordfront: Israel lovar Bonnier: "Vi vill inte ha kontakt med SD"

Otack är den icke-judiske sionistens lön • Den nya regeringen i Israel vill inte ha något samröre med Sverigedemokraterna.

Nu blir de ledsna inom SD. De som vill vara så bundis med Israel.

Läste följande i Ann Heberleins nya bok Fallet:

“Vi – Ledarsidorna – fick låna Vänskapsförbundet Sverige-Israels tält i Almedalen för våra mindre arrangemang.
[…]
Två av styrelsemedlemmarna i Vänskapsförbundet Sverige–Israel sov ute hos oss i Ljugarn. En morgon väcktes de av ett telefonsamtal som meddelade dem att deras tält blivit vandaliserat under natten, den israeliska flaggan skändad och teknisk utrustning för många tusenlappar skadats och förstörts.
Efter den incidenten avdelade Sverigedemokraterna en av sina säkerhetsvakter för att bevaka och skydda Vänskapsförbundet Sverige–Israels tält.”

En intressant intressegemenskap, till stöd för Israel.

Ska man sluta att kalla SD för Sionist Demokratern nu?

Nä men tänka sig, SD som kryper så ”fint” för sionismen och gärna viftar med Israeliska flaggan. Sedan så duger inte detta partis ledning i alla fall. Det finns kanske en känsla hos de utvalda att partiet är en sak, medan dess väljare nog är något annat. Men för den som kanske tänkt sig att rösta på SD i kommande val i förhoppning om en minskad massinvandring kan nog se sig om i stjärnorna efter en Sverigevänlig politik. Det finns bara en opposition mot de slugas pågående folkutbyte av etniska svenskar mot rasfrämlingar. För en ny politik i en ny tid välj - Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Jag har en kompis som menar på att SD gillar grISarhell för att få komma med i gänget.

Israel vill inte ha vänner utan undekuvade skoslickare.

2 gillningar

Precis som Armafrei skriver så har de judiska krigsförbrytarna och marktjuvarna insett att de judelismande sabbatsgojerna i SDs ledarskikt och SDs väljare är två vitt skilda saker.

Precis som när sabbatsgojen Jimmie Åkesson och hans medkumpaner kuppade BSS och stal deras partikassa och medlemsregister, så kan detta upprepas igen, fast den här gången i motsatt riktning. Juden är livrädd för att mer nationellt sinnade SDare kommer att kuppa SD och vända skutan bort från Israel och och sionismen.

1 gillning

Nu har SD varit hangaround till Israel så pass länge att Juden insett att de inte platsar i klubben. Bilden säger allt om SDs naivitet och underkastelse.

Jews runs everything, as the free mason swine’s don’t allow anything else. If the white retards could have gotten their heads out of their asses a couple of decades ago, thing would never have gone this bad. The Swedish Nation is dead, and the worst part is that the Swedish pussies let it happen because they are scared cowards. Scared of WHAT, one wonders. Coward people fail to realize that they will die anyway, so what is there to loose?