Israel erbjuder en tredje vaccindos till barn

Läs hela artikeln på Nordfront: Israel erbjuder en tredje vaccindos till barn

Israeliska tolvåringar får en tredje vaccindos • Nya doser var femte månad

Jag tycker det här visar att vaccinet inte fungerar?

2 gillningar

Massvaccinering mot en svårare influensa, som denna totalt överhypade Covid-19, där ett genetiskt cellförändrade preparat på intet sätt är något vaccin i en egentlig mening. Det står allt mer klart att det hela tycks handla om en experimentsubstans med helt andra och bakomliggande sluga syften än rent medicinska som man kan läsa om på nätet. Det som däremot är känt är alla negativa biverkningar, som genom nanoteknik, DNA-förändring och skapandet av okontrollerade mängder med spikproteiner i blodbanorna kan leda till bland annat livsfarliga blodproppar och inflammation i hjärtmuskeln med mera. Här en länk till en av alla ännu tillgängliga artiklar som behandlar ämnet: "10 skäl till varför jag inte kommer att ta något covidvaccin" – Nya Dagbladet Märkligt för övrigt att det utvalda folket vill använda även de sina som försökskaniner. Sionismens tankebanor är ofta något som en helt vanlig människa ofta kan ha svårt att förstå sig på. Men det ligger väl som vanligt en slug plan bakom allt…

1 gillning

Hyperparasit är en parasit som parasiterar på andra parasiter.

Nä, först hade de “91-95%” i effekt, sedan påstods det att man skulle behöva ta “boosterdoser”. Nu har den sjunkit till 61% om man tagit två doser p g a en ny “variant”. Helt sinnessjukt hur de har lyckats skapa en sådan hets mot oss som vägrar vaccinera sig. Är ingen s.k. “anti-vaxxer”, finns vettiga vaccin som funkar mot olika farliga sjukdomar. Däremot förstår jag inte dessa som håller på och skapar motsättningar p g a deras idiotism för denna förkylning.

De blir inte immuna, de sprider lika mycket som en ovaccinerad.

Nu har det kommit en ny variant, “My”. Vaccinet har ingen som helst motståndskraft mot denna, 0% i effektivitet. Detta om något visar hur korkat beslutet var att vaccinera sig.

Snart kommer de väl påstå att efter 8 doser under ett år kommer det stoppa My. Sen kommer du behöva ta 1 vaccin varannan månad resten av livet för att uppehålla skyddet.

Perfekt kassako för dessa läkemedelsbolag som många tror har goda intentioner. De som försvarar vaccinet och vaccinpasset är inte mer än en löpare för globalismen.

2 gillningar

Jag brukar säga åt folk!
Vaccinet är till för att judar ska tjäna pengar på goyim.

1 gillning

Undrar vem som ska betala kompensation när de har vaccinerat ihjäl 6 miljoner påhittade offer.

2 gillningar

Tyvärr så har “de” fått frikort från dem själva, slipper ta ansvar för de som fått sina liv förstörda p g a biverkningar.

Sådant kan man i alla fall straffa i efterhand när vi har vunnit över globalismen och sionismen. Då kommer de få ta ansvar minsann, för allt.

De som har tagit fram experimentpreparaten mot influensan Covid-19 är helt klart judiska intressen, så planen är kanske att alla folkslag i hela världen med tiden ska ska börja hata varje enskild jude. På nätet talas det i videos om psykopater och hur de bakslugt cyniskt tänker i termer som är helt främmande för oss naturligt sinnade nationella. De som historiskt låg bakom både första och andra världskriget, det borde de flesta nationella veta redan. Juden älskar inte direkt den vita ariska rasen om man så säger. Kristna står enligt judendom inte heller högt i kurs. Därav kanske massinvandring av folkgrupper som ser kristna som otrogna och lägre stående än hundar.

Sionismen har väl historiskt visat sig vara mer än bara en önskan om ett eget land, så som Israel. Det är för de flesta nog rätt tydligt att det med ekonomisk makt finns högre mål. Rättroende judar är väl övertygade om att hela världen är deras genom en gåva från sin Gud, eller hur de uttrycker sig genom sina heliga skrifter. För sionismens frimurare tycks det enligt skriften Sions vises protokoll handla om att slugt spela ut folkgrupper mot varandra för att de utvalda ska få kunna styra allt och alla på jorden oemotsagda. För världsfredens skull måste sionistisk makt bort från allt inflytande.
Det juden har som vapen är sina fiktiva värden som pengar och köpta medlöpare. Det som de inte har är folklig förankring och gemenskap, då de alltid har hållit de sina och sin särart skild från vart samhälle dit de har kommit. De tycks alltid ha strävat efter att bli en stat i staten och genom slughet inifrån fått många stora stater att falla sönder.

Historien upprepar sig alltid har det sagts och det hat som judar påstår att de utsätts för är inget mot vad deras egna ledare lyckats skapa mot sig själva och det så kallade utvalda folket den dag det går upp för alla att de kanske blivit blodförgiftade med dagens experimentvaccin. Det märkliga då är att de nog då som vanligt kanske får hjälp av de som de väl hatar mest, så som det vita ariska folket. För betänk att om det verkligen hade varit sant att det tyska folket velat att utrota juden så hade det nog med största säkerhet inte gått att hitta många judiska individer på jordklotet idag. Inte hade väl någon jude då släppts ut genom landsgränser åt alla olika håll. Då hade nog stalinistiska brutala metoder nog mer liksom kommit till användning. De utvalda brukar gärna tala om förintelse av det judiska folket, men vad de inte gärna talar om är folkmordet på tyskar genom en ondsint planerad svältkatastrof och andra hemskheter åren efter kriget. Nationalsocialism är enda vaccinet mot sionism.
Folkgemenskap!

Detta är svårbegripligt. Vi vet ju att hela den här Covidiotin är en skapelse för att:

 1. Få total kontroll av folk.
 2. Tjäna ohyggligt med pengar.
 3. Eventuellt skada eller t.o.m. sakta döda folk.
  Bakom detta står den evige fienden.
  Så hur förklarar man att de gör detta mot sina egna?
  Nån satanisk plan, eller har det blivit infighting, typ att eftersom deras hela existens beror på parasitism, så vill de att färre delar på värddjuret/bytet?
  Hittar inte logiken här…