Irans utrikesminister: "Västlig konspiration vill dela vår nation"

Läs hela artikeln på Nordfront: Irans utrikesminister: ”Västlig konspiration vill dela vår nation”

“Masslevererar vapen till kurdiska terrorister i Irak” • Anklagas för att förleda Irans ungdom med västpropaganda.

Irans utrikesminister Hossein Amir-Abdollahian har helt rätt:

Regimen i USA är Satans främsta maktfaktor på jorden sedan JUDARNA tog över centralbanken Federal Reserve, och därmed makten över USA:s och efterhand också världens (((penningpolitik))) år 1913. Det kallas felaktigt för amerikansk centralbank men har inget med amerikanska staten att göra då den ägs och styrs av kriminella JUDISKA gangsterkapitalister, alltså inte av den amerikanska staten. Därför brukar insiktsfulla säga att året 1913 togs USA över av JUDARNA. President John F Kennedy gillade inte den ordningen och hade lagt ett skarpt förslag om att förstatliga Federal Reserve. Detta var den främsta anledningen till att (((dom))) mördade president Kennedy. Den andra anledningen var att Kennedy ville stoppa det olagliga Israeliska (JUDISKA) kärnvapenprogrammet som togs fram i hemlighet under dessa år.

Iran är ett av ett fåtal länder som JUDISK makt ännu inte har helt kontroll över, och därför vill man största den iranska regimen och installera ännu en JUDE-kontrollerad regim i Mellanöstern.

Men Iran är ett stort land med stor befolkning där de flesta hatar JUDISK makt så (((dom))) kommer att få stora problem att störta den iranska regimen. Iran har överlevt trots JUDISKA sanktioner under decennier. Tvärtom har man utvecklat egna avancerade tekniska lösningar på de utmaningar landet står inför.

Själv är jag nationalsocialist och jag tycker inte att Iran är världens bästa land, däremot tycker jag att alla folk borde få styra sig själva utan inblandning av den djävulska JUDISKA makten som framförallt manifesteras i staten IsraHell och USA, men som också styr och ställer i resten av världen (EU, FN, NATO, Världsbanken etc) genom sin makt över världens bank- och finansiella system samt dess medier.

Därför anser jag att den shia-muslimska regimen i Iran är oändligt mycket bättre än IsraHells, USA:s eller för den delen (((Sveriges))) regimer.

3 gillningar

Det handlar ytterst om Oded Yinon-planen. Deras sataniske gud har ju utlovat allt land mellan Eufrat och Nilen. Så nu syftar man till att tömma och ta över dessa länder så man kan skapa sitt stor-grisrael.

1 gillning

Det fins väl bara 3 länder i världen som som har en riks bank som Rotschild inte styr! Iran straffas för att dom inte tror på jude makten.

1 gillning