"Integrationssakkunnig" invandrare betygsätter finska folket i Yle

Läs hela artikeln på Nordfront: "Integrationssakkunnig" invandrare betygsätter finska folket i Yle

”Ni har skärpt er, fast bara lite” • ”Ni har en fortsatt dålig inställning till asylsökande.”

Finland och dess vita folk behöver bara titta på sin granne Sverige för att se hur sionismens sluga hantlangare på några få år kan förstöra ett land med med planlagd massinvandring av rasfrämlingar. Det finns inget utrymme för sådana som vill förstöra vita folks länder. För folkfientliga individer finns det bara ett rättvist förfaringssätt, det passar sig kanske inte i skrift men tanken är alltid fri.

1 gillning

Jag har bara ett enda svar till Arnautovic och det är ett gammalt alt-right meme: Nej. Ut.

1 gillning

Emina Arnautovic är kommunpolitiker för Svenska Folkpartiet i Närpes. Hon har dock vid senaste val valt att stiga lite åt sidan och istället jobbat hårt för att lyfta fram och hjälpa nya rasfrämlingar med deras kanditatur, så att dessa ska väljas in vid kommunval för att således få mer makt för att påskynda folkutbytet. Med viss framgång också bör sägas.

Hon var också åtalad för att ha köpt röster då hon samlade ihop en grupp invandrare och gemensamt gick till vallokalen med dessa och bjöd på kaffe efter röstningen. Åtalet lades dock senare ner.

I valtider är hon oftast väldigt trevlig, inställsam och pratglad med allt och alla, för att genast efter valet gå med näsan i vädret förbi alla hederliga arbetare som inte lyfter en tillräckligt hög månadslön för hennes smak. En nationell kamrat var i 15 - 16 års åldern på praktik hos ett företag och skulle installera något i hennes hem och när han inte kunde svara på en av hennes frågor och han bad henne fråga hans handledare som också var på plats blev hon helt skogstokig och började skrika “Vem har skickat dig?! Vad gör du här?!”

Håller helt med Morningstar! Nej. Ut.

1 gillning

Finlands grannland Sverige är ett varnande exempel. Tror attt förnuftiga Finländare drar öronen åt sig. STÅ PÅ ER!!

1 gillning

Bosnier var det enda folk i Europa att sätta rumpan i vädret och låta invaderande turkar ta för sig. Det tyckte de bosniska “männen” var så “stimulerande” att de genast konverterade till islam, något som de blev föraktade för av alla andra balkanfolk som bl.a serber, kroater och rumäner som hade vett att hålla på sig och gav sina liv i kampen mot de invällande turkiska horderna

Bosniaker är fortfarande föraktade därnere vilket inbördeskriget i Jugoslavien i slutet på 90-talet visade med all önskvärd tydlighet. Hade inte det judeoliberala NATO trätt in och ställt sig på bogomilernas sida genom att bla terrorbomba den civila befolkningen i Belgrad och den ungerskdominerade autonoma provinsen Vojvodina 1999, så hade bosniakerna drivits ut i Medelhavet.

Tilläggas kan att Saudiarabien stöttade bogomilerna genom kontanta pengar, ditsända jihadister (som i Syrien något decennium senare) och anläggandet av en ny flygplats i Sarajevo som den serbiska antimuslimska armén framgångsrikt förvandlade till en grushög.

Nu frågar man sig - har inte finnarna lärt sig något av historien? Varför låter de en kvinna som denna skriva sig på näsan vad de ska tycka eller inte tycka.