Inget Radio Nordfront ikväll

Läs hela artikeln på Nordfront: Inget Radio Nordfront ikväll

Kvällens avsnitt ställs in • 23/12 hålls uppesittarkväll

Inställt detta är elände och inget annat än svår och nedstämd tanke. Men en sann nordisk motståndsman han gråter inte, han reser sig upp och tänker, det här inspirerar till mer egen kampanda för det vita folket, landet och de närmaste och sig själv. Det finns inget annat än kampen och känslan som alltid är det större, det högsta och högre än ord som bara jordiskt går att finna straxt bortom och i stunden i all mänsklig tanke om jordiska gränser som är allt utom det allra högsta. Tidens allt så svåra kamp och folkets stolta kamp har nu formats bortom allt egensinnigt och heter: Nationalsocialism.
Folkgemenskap!

Tänk hur det kan bli när man inte kommer ihåg att tänka hela vägen… Hade egentligen tänkt att berätta mer än att bara gråta ut över ett inställt radioprogram som väl egentligen inte är hela världen, Fast nog är det förbannat, jävligt jobbigt och in i helvete för jävl… Nej, man får inte hålla på så här, för någon måtta lär det väl vara när det snart är valår och sådant. Ber därför om ursäkt för eventuellt taskigt språkbruk denna gång. Nu var det klart, alla ser ett tomt blad i det inre sanna sinnet.

Hur som helst, dagens politik stinker som den värsta soptipp i högsommarvärme, men det vet alla och envar, till och med de som låtsas vara lite godare än de kanske innerst inne är. Inget fel med det för sanningen man har inom sig det lär väl alltid ändå till slut komma ut och säga goddag eller adjö på något sätt. Hur som helst, hade inte tänkt snacka om judisk makt och att detta folkslag syns styra hela världen och dessutom kanske även fräckt ofta förnekar det.

En sketen cirkus, som en bekant nog skulle ha sagt. Men i alla fall, har nog snackat mycket skit om judar som folk vilket det här nu bedes om ursäkt för, men vill samtidigt säga att vita nordiska människor lätt kanske skulle kunna ta till sig samma gudomliga sluga talmudiska sätt att se på sina judiska medmänniskor, fast från motsatt håll kanske… Många ord här, men i brist på ett radiosnack kan man ju läsa lite spridda ord och tankar om man orkar…