Inget krav på att kunna läsa, skriva eller förstå matte i Oregon

Läs hela artikeln på Nordfront: Inget krav på att kunna läsa, skriva eller förstå matte i Oregon

Guvernör Kate Brown slopar kunskapskraven för gymnasiet i Oregon. • Nu behöver elever inte kunna läsa, skriva eller räkna för att ta examen. • Förutspås gynna minoritetsgrupper men inte vita.

Sionismens strategi i ett nötskal. Det ställs inte stora krav på de “berikare” som de sluga använder som vapen för att genom folkutbyte krossa alla nationer med en vit befolkning. Det finns som exempel inte många mörkhyade högutbildade bland de minst hundra tusen rasfrämlingar som varje år importeras av landets usla politiker till vårt nordiska Sverige som byggdes av vita arbetare och inget annat vad än de styrande påstår.

2 gillningar

Ja landets usla politiker är inget annat än landsförrädare. De flesta politiker sitter där de sitter mest för att inget annat än makt kan berusa dem bättre. Tillsatta av folket, vilket skitsnack. Den globalistiska elitens toppskit med Gates, Bezos, Musk, Soros, Rockefeller familjen, familjen Walton, Rotschilds med flera, med flera, använder vänsterretorik för att lura den enormt intelligensbefriade fårskocken av liberaler och kultursocialister att utföra elitens agenda. En agenda som enbart syftar till totalt världsherravälde. Men för att kunna förslava mänskligheten måste denna ”elit” göra sig av med det enda hot som kan förstöra dess agenda, den vita rasen. Massinvandring är bara ett av vapnen de använder. Nu senast har denna skurkelit lyckats uppnå masshysteri i hela världen genom att sätta skräck i de flesta befolkningar genom att överdriva Covids dödlighet, som nu visar sig mindre besvärlig än både Asiaten på femtitalet och senare Hongkong influensan. Först skapar eliten ett problem som skapar skräck och masshysteri sedan kommer samma elit med lösningen på problemet genom undermedlet vaccin, som givetvis är en bluff. Men fårskocken går på lögnen som vanligt och går numera med på allt även om deras frihet beskärs mer och mer. Det här är bara början, skulle kunna kalla det hela en generalrepetition för att se hur långt och fort eliten kan gå med med sin agenda. På andra håll i Europa ser man i alla fall antydningar till uppror mot de styrande, men i Sverige sover folk fortfarande gott i tron på att de styrande har full kontroll och att intet ont kommer att drabba de flesta av folket. Ja, ja, lite våldtäkter, mord och rån dagligen får man stå ut med, ”bara det inte händer mig.”

1 gillning

De som går och röstar på partier som står för i princip fri kravlös invandring av okända män från Afrika och Mellanöstern är egentligen bara värda förakt. Det att många har gått på Covid-19 bluffen är rätt tragiskt. Men även den som eventuellt lurats att ta experimentinjektioner kan ju säga blankt nej till föreslagna boostersprutor som de sluga vill förgifta folket med. Man kan ibland tänka att idioter som inte fattar sitt eget bästa inte är något att bry sig om. Men sedan tänker man att det är här vi nationella måste göra en stor insats genom att bland annat marknadsföra Nordfront och motståndsrörelsen genom att sprida ordet direkt och genom information i brevlådor. För hur det än är så är även de mest naiva vita nordbor en del av vårt folk som trots allt måste räddas från den förgörande sionismen.

2 gillningar

Du har helt rätt, men vi måste i alla fall skilja på agnarna och vetet när den tiden kommer. Ger dig en eloge för din ihärdiga kamp genom många välskrivna kommentarer sen du började.

1 gillning

Bara en spontan fråga sisådär, råkar det vara så att en stor del av befolkningen i Oregon består av individer med förhöjda pigment nivåer?

2 gillningar