Ingenting mer att snacka om

Jag kanske har svårt att tåla kritik men nu blev det så här

Vad är det för vind som har börjat vända, och då i de breda folklagren kan man väl ibland undra lite stilla. För nog syns det hos sådant som Afs och SD mest bara vara ett enda sömnigt stiltje och den sionistiska linjen som gäller numera. Men rent politiskt trots en del sympatisörers trista förvirring i senaste valet ska man inte klaga så länge som det finns en riktig nationell rörelse som NMR vilken arbetar dygnet runt på lokalplan över hela landet. För oss som vill se en förbättring och ett verkligt slut på all anti-vit politik finns det bara en politisk väg att gå. Stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Jovisst, du skriver: ”Ska jag vara ärlig så tycker jag att du målar fan på väggen i vissa lägen, bara för att det mesta inte är som på Astrid Lindgrens tid.”

Man behöver inte måla fan på väggen när helvetet som sådant är så tydligt som det är här i vårt nordiska vita samhälle av idag. Detta efter att politiskt fåkunniga eller medvetet anti-nationella tillsammans med sionismens sluga hantlangare och politiker har förvandlat vårt land och väl även de flesta andra vita Europeiska länder till det kaos det är.

Astrid Lindgren var som en författarinna ibland som i boken Emil i Lönneberga rätt så bra på att förmedla en tid i brytningstiden mellan bondesamhälle och det mer industriella som var medans Sverige var till för oss riktiga svenskar och inte som nu för all världens främmande mörk importerad och nedbrytande mångkultur. Tänker här lite som att vart vill du komma med ditt inlägg?

Det verkar allt mer framstå som att du är helt nöjd med hur samhället ser ut, och det är väl bra för dig kan man tänka. Här kommer det väl något slags slentrianmässigt svar som – Jag förstår eller så, men det är helt okej. Ha nu en fin helg.

Folkgemenskap!

Hum, vad då liksom kan man undra…

Det finns många guldkorn i samhället, men dessa guldkorn går inte att koppla till de sionister eller anti-vita som uppenbart vill utrota vårt nordiska och äkta vita svenska folk, eller hur…

Så vad menar du då, om du ens väl menar något alls…

Ber ödmjukast om ursäkt i fall tonfallet blev lite bryskt. Hur som helst, nu när luften rensats så att säga får du gärna förklara din ståndpunkt och berätta om de guldkorn du upplever vara sånt som väger upp gentemot det mörker som du säkert inte kan förneka är den vardag som politiker av olika färg arbetat för att ge oss allt sedan EU-inträdet.

Hänger nog inte med riktigt i detta inlägg, är det SD som ska vara ett av de icke specificerade guldkorn som ska finnas att hitta i vårt samhälle av idag liksom…

Tiderna har förändras till det bättre hör man det sägas i det avsnitt av Radio Nordfront som det av skribenten Jovisst har länkats till. Här får man väl kanske även se till hur partiet SD sedan dess har förändrats till det sämre och blivit ett parti som i ”god sionistiskt anda” motarbetar all nationell politik som inte är demokratisk i den obskyra bemärkelse som SD arbetar för. Man kan ju till exempelvis idag se att Jimmie Åkesson med anhang i kommunistisk anda helt vill tysta det fria ordet som media och tidningar till viss del ännu har. Det vet den som har läst dagens artikel på Nordfront: Staten vill inskränka yttrandefriheten för medier (nordfront.se) Där kan man tydligt se att SD stödjer totalitära metoder för att tysta röster i samhällsdebatten vilket väl inte är det minsta patriotiskt – eller hur…

Nu har det gått några timmar eller faktiskt lite mer än ett dygn i skrivande stund av komplettering till detta inlägg som förklarar hur SD som parti numera har förändrats till att bli en helt tandlös tiger.

Skriver det här tillägget för att ni läsare som hamnat på den här sidan ska förstå diskussionen trots att skribenten av ämnet - Ingenting mer att snacka om - tycks finna det högsta nöje i att i efterhand radera eller skriva om sina inlägg för att få sammanhang obegripliga. Som nationell måste man ändå säga att ämnestiteln som sådan är så träffande när det gäller sioniststyrd opposition som Sverigedemokraterna utan tvekan är.