Informerade om judiska seder - åtalas för hets mot folkgrupp

Läs hela artikeln på Nordfront: Informerade om judiska seder – åtalas för hets mot folkgrupp

Flygblad informerade bland annat om den judiska ritualen “Kapparot” • Åklagare anser att det var “nedsättande” mot judar.

Det här JUDE-systemet är så jävla sjukt, så man vet inte om man ska skratta eller gråta? :joy: :sob: Men helst skulle man vilja kräkas på åklagarna och poliserna som utreder sånt här. Och självklart vill man kräkas på folkförrädarna till “politiker” som stiftat dessa anti-svenska, anti-vita JUDISKA HMF-lagar. Men rättvisans dag kommer. Var säker på det! :+1:

3 gillningar

Jovisst nä, judar har enligt någon ingen särskild makt i samhället här i Sverige. Nejdå, detta är helt naturligt, precis som att det skulle vara HMF och bli åtalad för att ha informerat om kristna som går till kyrkan för att bekänna sina synder och be om förlåtelse.

Helt normalt och som även bevisar att vi vita besitter makten här i våra egna länder, där man ens inte får prata om judars (oftast dekadenta) traditioner.

1 gillning

Dumstolar och shomrim i farten!

1 gillning

Var finns DE som vurmar för djurens rätt? Jag vill se en representant från denna sionistbetalda organisation svinga en gås eller varför inte en havsörn med risk för skärskador av mass.

1 gillning

Att redovisa seder - hets mot folkgrupp. Om någon redovisar
den svenska seden att slänga levande kräftor i kokande vatten, får man alltså inte heller göra? Eller är det BARA judarnas seder som man inte får upplysa om?

2 gillningar

Svenskar brukar ju inte tycka om djurplågare. Men det gäller bara om förövarna är vita svenskar. Handlar det istllet om judar och muslajmer så blir man snabbt skitnödig istället och ser mellan fingrarna. Jävla skitsamhälle.

1 gillning

Hur kan fakta om religionsutövande vara nedsättande mot folkgruppen judar i allmänhet, vilka väl knappast till hundra procent är religiösa i den bemärkelsen att de sysslar med den tveksamma behandlingen av exempelvis höns som bevisligen existerar inom religionen som heter Judendom. Det är väl bara bra om alla lär känna judendomens alla talmudiska finesser så att säga. Det är väl så en religion vinner sympati i allmänhet. Precis detsamma gäller väl den judiska politiska inriktningen Sionism som väl ingen ska behöva gå i okunskap om vad den har för sorts mål enligt judisk tradition kan man tycka. Men det är kanske därför åtal har väckts i aktuellt fall. Det är säkert smygreklam för att vinna nya anhängare till religionen Judendom och den politiska inriktningen Sionism kan man tänka…

Tyvärr får vi heller inte veta att precis som pedofilguden Muhammad så vill inte det utvalda folkets religion vidröra goyim. Den vita rasen är slutligen de enda som måste niga för dessa utvalda. Vi ser heller ingen ände på den utdragna undergången.

Kapparot är nedsättande mot judar, dessutom kosher slaktning, särskilt det industriella massdödandet.

Tänk att varje gång man ser judar hantera höns på sitt eget lilla sätt så dyker det i minnet alltid upp en liten visa eller låt av den legendariske musikern och okrönte kungen av svensk raggar-buskis. Tänker så klart på Eddie Meduza och hans rätt underfundiga rocklåt Hugga huvet av en höna: eddie meduza - Hugga huvet av en höna - YouTube