Indonesien väntas förbjuda utomäktenskapligt sex

Läs hela artikeln på Nordfront: Indonesien väntas förbjuda utomäktenskapligt sex

Ny strafflag tros bli antagen • Fängelse för utomäktenskapligt sex och “svart magi”.

När det gäller konsten att skriva lagar för att hålla ordning och reda i ett samhälle krävs det tankeförmåga som ligger både i nuet, gårdagen och framtiden sett ur kanske en allmängiltig spontan mänsklig känsla. Lagar utan vett och sans kommer bara att urvattna alla lagar och på sikt leda till kaos. Naturens lagar går aldrig att bryta utan att det medför kostnader av olika slag, detta vet man som nationalsocialist och vanlig tänkande människa. Man ska alltid försöka att bli lite bättre dag för dag och göra mot andra som man önskar att de gjorde mot en själv eller hur det nu filosofiskt eller religiöst en gång har sagts…

Ja, det är viktigt att alltid vara den bästa versionen av sig själv. Inte tänka att det man kommer undan med, när ingen ser, det räknas inte, just för att ingen såg. Allt räknas.
Viktigt är att det man står för, det lever man också. Skulle vi alla leva så skulle det vara svårt för andra att bete sig illa, just för att dåliga människor kräver andras acceptans eller andras ignorans och likgiltighet för att bete sig illa. Sjunk aldrig till deras bottennivå, bara för att de kan. Vi är bättre än så.

2 gillningar

Låt dem ha sina moral lagar. MEN är det inte dags att dessa länder diskuterar och anskaffar djurskyddslagar ? DÄR skall det vara något alldeles hänsynslöst med ett förfärligt djurplågeri.

Åtgärder i Indonesien är mycket intressant eftersom det är ett stort sunnitiskt land (som t.ex. Pakistan och Irak). Landet har 276 miljoner invånare, bara huvudstaden Jakarta lika mycket som Sverige. Den nya lagen är mot Västen, där föräktenskapligt och utomäktenskapligt sex hänger ihop med aborter.

1 gillning

Kan lagen syfta till att stoppa muslimska mäns korta skenäktenskap (under några timmar) som används för att muslimska män ska kunna köpa horor?

Jag tror tyvärr inte detta tankesätt fungerar på hela världens befolkning. Vi alla, oavsett rastillhörighet utvecklas i olika hastigheter, där ett liknande tänk såsom ditt och mitt är självklarheter för oss, men även något som kan implementeras in i våra (germanska) samhällen.

Araber, afrikaner och diverse andra folkslag behöver ha någon som inskränker dennes liv rätt påtagligt, annars blossar konflikter upp väldigt lätt. Bara se alla dessa “brushor” i förorten som tar med hela sin släkt på 20 - 30 individer i alla möjliga åldrar och börjar slåss mot en annan familj med samma antal, enbart för att den ena släkten kände sig kränkt över någon (för oss) skitsak.

De kan inte leva civiliserat såsom vi tycker hur ett civiliserat samhälle skall vara och te sig, men detta beteende ligger enbart i deras natur och varför vi är så olika dem. JUDEmakten försökte införliva demokrati och “vårt sätt att leva” i Libyen, det landet står än idag i brand. Vidriga judelakejer och (((terror-NATO))) som störtade landet och dess suveränitet, samt Muammar Gaddafi som istället borde ha hedrats för att ha varit en folkhjälte till det libyska folket, som fick sitt land att blomstra. De gick från att vara en av de fattigaste till att bli en av de rikaste i hela Afrika och som även blev ekonomiskt oberoende.

Just när de bestämde sig för att samarbeta med andra afrikanska länder och införa guld och silver i sin valuta, Dinar så skulle det få ett faktiskt värde. Då kunde inte JUDEN längre se på bara och tillåta detta fortlöpa, där juden Blumenthal som har kopplingar till Hillary Clinton samt juden Lewinsky, förmådde den då franska jude-presidenten Nicolas Sarkozy’s att terrorbomba Libyen för att tillförskansa deras 140+ ton guld och silver som fanns i Libyens ägo, något som under Gaddafi även användes till, för- och åt folkets bästa och dess välmående.

Kontentan är att Gaddafi fick landet att blomstra och utan den kontroll som Gaddafi hade, lever de nu istället i kaos, misär och inbördeskrig utan att ens ha ett värdigt liv. Så fort valutan skulle få ett riktigt värde med guld så blev det direkt ett ytterligare “all wars are “bankers” (jewish) wars”. Precis samma sak som skedde gentemot Tyskland innan andra världskriget drog igång, av - hör och häpna, återigen samma germansk-hatande judar i England.

Fattar inte hur folk inte kan se hur juden ligger bakom- och är orsaken till väldigt mycket ondska i världen. Detta står i klartext rakt framför en, men om det är all propaganda som man har fått utstå under hela sitt liv - likt en försvarsmekanism där man ens inte vill tänka tanken om en realitet där onda judar existerar…

Tänk om hela världen (varje enskilt land) kunde anamma sig nationalsocialismen och införa den så det passar det enskilda landets befolkning istället.

Sedan fokusera på sin egna ras för att må bra och leva i konsonans, utan dessa vidriga parasiter, våldsverkare, lögnare och exploatörer.

Bättre om Indonesien hade infört raslagar för det asiatiska folkets bästa, istället för dessa idiotilagar där man fokuserar på vad som är viktigast för folket, för att utvecklas och kunna leva i sinnesro.

Islamiseringen har ett hårt grepp runt Sydostasien och de sprider ut sig i samhällen, och detta är bara ett ytterligare steg närmare ett sådant samhälle. Frågan är om det verkligen är bra för det asiatiska folket om man har i åtanke hur islam, likt judendom är skadligt för oss i våra egna hemländer (som ironiskt nog är orsakad av juden och skälet till varför vårt samhälle ser ut som det gör idag).

PS: Hela inlägget är inte riktat enbart till dig, utan rent allmänt med lite återkoppling här och där.

1 gillning

Tror snarare att det är tvärtom, islamismen som breder ut sig som har ett stort grepp om Asien, framförallt Sydostasien, men det gäller även Indonesien.

När du nämnde namnet Lewinsky så blev jag påmind om ett meme jag hittade för några dar sedan.
image