Homofiler automatiskt föräldrar efter lagändring

Läs hela artikeln på Nordfront: Homofiler automatiskt föräldrar efter lagändring

Lagändring i kraft efter nyår • Två män kan nu bägge antas vara fäder till samma barn.

Simon Holmqvist sa väl att det inte var kontroversiellt med att ifrågasätta homoadoptioner innan det tilläts 2003, men att idag anses det som ”antidemokratiskt”.

Vissa kanske inte trodde att de skulle hamna i en återvändsgränd när man tillät homoadoptioner. De tänkte nog: ”ge det här en chans så får vi se sen”.

Men så här efteråt så kan vi konstatera att ger man detta system lillfingret, så förlorar man hela handen.

Goda nyheter för Ursula F om han gifter sig med någon av sina “barnkära” pojkvänner. Det ska till mycket om socialen ska våga ingripa för att skilja barn som bokstavligt talat översköljs av kärlek från sina “föräldrar”.

Samtidigt i Ryssland: Den ryska regeringen arbetar på att återinföra dödsstraff i fredstid. Då kommer återfallspedofiler som nu döms till lagens hårdaste straff; livstid, att istället återfalla till Helvetet där de hör hemma.

Det är många lagar som måste avskaffas, och flera som måste till, när sionismens hantlangare till sist har härjat färdigt och sanningen har besegrat de slugas lögner och nedbrytande strategi. De styrande kan hånflina idag när de förtrycker det vita nordiska folket. Men säg den politik som har varat för evigt. Det som är skadligt för ett enat folk, brukar till slut alltid ge de skyldiga enkelbiljett till andra breddgrader.
Folkgemenskap!

1 gillning