Höjdare i klädföretag avgår - hade kallat BLM "rasister"

Läs hela artikeln på Nordfront: Höjdare i klädföretag avgår - hade kallat BLM "rasister"

Asiat sade sig själv inte ha utsatts för rasism och kritiserade BLM • Lämnar nu styrelseuppdrag efter mediedrev.

“Dems de real rayciss!”

Sionismen tycks inte ha högt i tak när det gäller yttrandefrihet och underlydande kineser. Hantlangare underställda sionism bör kanske ha ett rejält uppslagsverk med judisk syn på det här med raser och rasism. För att på så sätt kunna uttala sig rätt om organisationer som likt BLM väl numera filantropiskt sponsras för det utvalda folkets sak…

BLM är inte bara en grovt rasistisk organisation, utan även en grovt kriminell sådan. De två toppfigurerna i BLM, två negroida kvinnor (enligt egen utsago utbildade i marxism i en sydamerikansk stat som upphört att existera) har stulit hundratals miljoner dollar som har flutit in i donationer och använt pengarna till privat lyxkonsumtion. Bla har de köpt fastigheter i fashionabla vita bostadsområden. De hetsar sina svarta undersåtar till våld mot den vita befolkningen, men föredrar själva att bo i trygga vita överklassområden där BLM inte tillåts att ställa till med upplopp och plundringar.

De lokala BLM-organisationerna får inte tillgång till de insamlade pengarna, vilket har lett till att medlemmarna själva får stå för notan efter skadegörelsen de ställer till med, vilket brukar innebära fängelse eftersom de är bidragsförsörjda och saknar pengar. Detta har gjort att många medlemmar hoppat av den kriminella organisationen när de insett att de blivit utnyttjade av sina egna negroida rasfränder.

Jag tycker kineserna brukar ha en frisk syn på negrerna.

Det är oerhört svårt att tycka, kritisera, menar, i vårt land, ja hela Europa. Demokrati från nöd och fruktan, har det hetat efter 1945. Efter 80 år har det succesivt smugit sig in ett värre förtryck som någonsin beskylldes nationalsocialismen för. Vi MÅSTE gilla moralförfall, rasblandning, de vita folkens utrotande osv. Alltså tvärtom vad nationalsocialismen kämpade emot. VI kallade det en ren frihet, en andnings paus i 6 år som lyfte själen. Nu är det farlig för chefer inom företagare att yttra något mot det judisk influerande toppridande som gränsar till pennalismen mot andra än judisk företagande med sin rasism fobi.

1 gillning