Hiraeth – We're Gonna Make It

Läs hela artikeln på Nordfront: Hiraeth – We’re Gonna Make It

Musik • Denna vecka presenterar Nordfront låten ”We’re Gonna Make It” med soloartisten Hiraeth.

1 gillning

Hiraeth – We’re Gonna Make It

Veckans låt väckte på något sätt en trött och nog lite uppgiven själ.

Musik är en av de största gåvorna en människa kan få när det gäller att förmedla livets inre enkla känsla som egentligen handlar om att hitta vägen fram för sig själv, och de sina, sitt folk och kanske i förlängningen för hela världen. Mänskligheten står idag i korsningen mellan två vägval, det ena är djupt mörker och en tom och evig hopplöshet, det andra är framtidskamp mot löftet om ljuset som kräver allt och inget mer än så i tillit till den ende. Precis detta är vad naturen alltid kräver av alla oss som vill vara en del av framtiden. Själen man fått är en del av det eviga, och något man fått till låns för en stund för att förstå skapelsen på ett djupare plan. Detta är känslan man kan få ibland.

Förresten gillar verkligen denna musiken.

En vacker röst och en vacker kvinna. :green_heart:

Åh, den här låten är så fin, lite härligt 80-tals stuk på den, tycker om hennes röst. Jag har letat efter den här låten. Den är vemodig, som livet, men det finns hopp, man får aldrig ge upp. Rättvisan kommer alltid segra.

Fashwave lever fortfarande, Xurious släppte en ny låt nu i veckan på sin odysee-kanal som han skapade för en månad sedan.