Hennes namn var Marianne Amundsen

Läs hela artikeln på Nordfront: Hennes namn var Marianne Amundsen

Ännu ett mångkulturellt mord • Russleman kommenterar det antivita mordet på norskan Marianne Amundsen.

Min första tanke är, finns det några små idylliska orter i Norge, motsvarande våra Finspång och Dingle? För den delen i resten av Norden också. Dags för våra brödrafolk att börja memea om folkrättegångar också.

Det finns bara en väg bort från dagens antinationella förfall och det är att som vit tillsammans stå upp sida vid sida mot de infiltrerade slugas lögner och förtal. Sionismen är slug och har lyckats att vända vita mot varandra allt för länge. Den som är vit och tror att det är rätt att strida mot sina egna och vita broderfolk för att ge bort sitt land till främlingar har mist förståndet. Lögnare kan måla upp bilder av en historia som aldrig skett. Men den som tror att motstånd mot sina egna är vägen att gå är förlorad. För naturen är en gång konstruerad som så att det inte finns plats för nedbrytande lögn. Det kan bara finnas en sanning, endast en vinnare och en ledare i kampen för överlevnad i naturen. Inget är uslare än att medvetet förråda och svika sitt eget folk och folkförrädare om så även politiker är bara värda förakt. Nordisk nationalsocialism av idag är inte några rester av gårdagen, den är politiskt de vitas väg framåt. För Information om den enda oppositionen i landet mot folkutbyte besök - Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Tack för att någon bryr sig, för systemet gör det inte. Istället som påpekat håller system koll på med att kväsa nationella idéer och människor.

Ingen oskyldig vit kvinna ska behöva se döden vitt i ögat på ett sådant här sätt.

Jesus är Vägen, Sanningen och Livet.

Han lär knappast döma utifrån vår hudfärg.

Däremot är risken stor att Han låter främmande folk ta över ens land, om folket är ogudaktigt. kom ihåg, en med Jesus är en majoritet och rättfärdiga böner räknas!

Sionismen är inte de vitas vän, men tro på Jesus är inte fel. Bara det att det utvalda folkets religiösa ledarskikt fortfarande tycks smutskasta honom säger en del. Det var judisk makt på den tiden som mänskligt sett låg bakom korsfästelsen och enligt skriften, i världen, lät avrätta Guds enfödde son. Det är inte konstigt att den tydligt anti-kristna kyrkan här i landet under sionistisk ledning ser ut som den gör.

1 gillning

Det finns ett mycket farligt gift som kallas " antirasism" . expo är en synnerligen sjuk ide som sprider hat mot sitt eget folk. expo eggar och uppmuntrar utlänningar till besinningslöst våld mot oss .
Jag hoppas få uppleva den dag då alla som haft kontakt med eller stöttat expo får möta rättvisan och döms att sona sina oförlåtliga brott.
Jag drömmer om en dag när det blir lika kul att kalla sig " antirasist" som att säga sig ha flatlöss !!

En tyrannisk politik som plågar civilbefolkningen till döds legaliserar upproret.