Härvan kring Jomark Polintan växer

Läs hela artikeln på Nordfront: Härvan kring Jomark Polintan växer

Ännu en man gripen • Lokale S-profilen misstänks för en rad våldtäkter.

Väldigt tyst om den här kulörta personens förekommanden på den kriminella planhalvan. Hans “fantastiska meriter och politiska framgångar” hyllas däremot med stående ovationer av svensk judemedia.

Hade det varit en svensk SD-politiker, eller ve och fasa en NMR-medlem som som hade varit misstänkt för de brott rasfrämlingen misstänks för så hade (((lögnmedians lögnkvarnar))) gått glödheta näst intill härdsmälta.

1 gillning

Lögnmedia ser det väl som en kulturberikning som alla ska vara glada för?

1 gillning

Han ser ut som en adopterad gatuskitare. Fast det enda man kan vara säker på är att det är från Asien. En stor kontinent iofs.

1 gillning

Alla utom lögnmedians (((ägare))). Berikningen är till för oss svenska skatte- och ränteslavar.

1 gillning

Det ser lite lustigt ut när man klär upp en apmutant i kostymt. Ser kanske gulligt ut på en cirkus men det är väl också en stället det passar in på. I sin naturliga miljö hade apmutanten sprungit omkring nästan naken och grymtat.

1 gillning

Tyvärr är dagens judeoliberala demokratiska västvärld en cirkus där duperade apmutanter klädda i människokläder springer omkring och grymtar på ett språk som ingen vettig människa begriper - men en vacker dag kommer pendeln att slå tillbaka med full kraft.

Den dagen ser jag fram emot. Att stå på kajen och vinka adjö åt alla apmutanterna.

1 gillning