Här är pilbågsmannen: Småkriminell narkoman som konverterat till islam

Läs hela artikeln på Nordfront: Här är pilbågsmannen: Småkriminell narkoman som konverterat till islam

Fäktades med klubbor och svärd på gården • Hotade familjemedlemmar • Radikaliserades efter konvertering till islam • Artikeln uppdaterad

Skillnaden mellan islam och kristendom är att om någon " radikaliseras " inom t.e.x Jehovas…så betyder det att personen står en extra timme och delar ut Vakttornet i gången mellan T banan och Centralstationen…
Eller att en Frälsningssoldat delar ut några extra av tidningen Stridsropet …

En Michael Skråmo incel wannabe som inte lyckades ta sig till Syrien och ha riktigt kul medan det varade. Skulle inte förvåna mig om han kommer ut som transkvinna när det blir dags att krypa in i fängelset. Undrar vem som skar av honom förhuden när han “konverterade”.

1 gillning

Norge, pilbågsmord. Något av Nemesis i min reaktion. Kommer mycket väl i håg hur en “Frihetskämpe” skröt över sin bedrift att skjuta ihjäl tyska soldater med pilbåge i ett reportage .på 60 talet. "Men fick sluta med det , repressalien var för hög " Nå Norrmännen till de mördade av i går kan ju sörja med tårar blommor och ljus - medan de tyska efterlevande på den tiden fick nöja sig med tårar. Repressalier på islamisterna yttrar sig väl bara med protestmarscher mot våld och rasism, mera bidrag och dalt.

Det gäller ju för oss konflikträdda kristna gojer att inte “hänfalla åt hat” vända andra kinden till och tänka på “allas lika värde”.

Ha riktigt kul medan det varade?

Ja, Ryssland hjälpte ju Syrien att krossa det USA-Israel-Saudiarabien skapade IS.