Gustav Kasselstrand mordhotad av rasfrämling på Arlanda

Läs hela artikeln på Nordfront: Gustav Kasselstrand mordhotad av rasfrämling på Arlanda

AfS-ledaren hotades tidigare i år • Polisanmälde invandraren som nu utreds för olaga hot.

Lite töntigt att ens göra en sak av ett gräl med en utlänning. Kasselstrand tror tydligen fortarande på att “systemet” ska lära sig att göra rätt.

Jag tycker Gustav agerade hedervärt.
Tänk ifall alla svenskar vågade göra likadant.

2 gillningar

Rekommendationen att åka hem är riktig. Kanske en riktig smäll! Så hade han förstått bättre.

1 gillning

Mycket riktigt, våld är ett universalt språk som är det enda debila avarter som herren i klippet förstår sig på.

Bra gjort av Gustav att markera och tydliggöra.

1 gillning

Lite berömvärt ändå att Belal Sari kände igen Kasselstrand. Jag tycker alla araber ser likadana ut. Vilket kanhända beror på att merparten av araber är inavlade med varandra. Kanske han gått och retat sig på deras kampanj om återvandring och fruktade att han skulle vara bland den miljonen som skulle vandra tillbaka till Långbortistan. När väl Belal har vandrat hem igen, så kan han knulla mammas fitta hur mycket han vill. Vet ej hur lagsystemet ser ut i Långtbortistan. Kanske är det tillåtet, kanske inte. Inte vårt problem i alla fall.

1 gillning

Felet “kaslern” gör är att säga att han ska anpassa sig eller dra iväg. Varför ska han anpassa sig??? Finns bara en sak!

Först gnäller folk på att svenskar är fega som inte vågar stå upp för sig själva och sin rätt till sitt egna land, att man inte gör något. När någon väl gör just det så ska det ändå gnällas.

Med samma logik kan man påstå att NMR inte har lärt sig i o m de polisanmälningar som gjorts genom åren, eller att man har kämpat mot vissa rättsvidriga inskränkningar i rätten och i många fall varit vinnande part. Bättre att visa hur verkligheten ser ut än att bara tyst vända kinden till. Annars blir det ingen som helst förändring i samhället, fortfarande samma nihilism där man fortsätter trampa i samma vattenpöl utan att komma någon vart.

Bättre att syna dessa blodsugande “pensionsräddande” ockupanter deras sanna natur inför hela det svenska folket än att bara ignorera och ge upp enbart för att systemet inte funkar som det skall.

Med det senare blir det ingen som helst förändring i samhället utan allting stagneras enbart.

Det enda man i sådana fall kan invända mot är väl att dessa inte ska vara anpassade till vårt samhälle, utan de ska hem oavsett vad.

När man så här i valtider ser hur politik förs av sådana satsningar som SD:s avknoppning eller partiet Afs, vilka försöker framstå som ett alternativ till landets ständigt pågående antivita folkmordspolitik. Då blir man bara trött, för det räcker inte med en försynt anpassningspolitik längre, vilket kanske hade fungerat för drygt en trettio år sedan. Nu behövs det faktiskt en helt ny politik för en ny tid. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ett revolutionärt val – riksdagen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Vet inte om det där var ett svar till mitt inlägg, jag pratade enbart om den svenska mentaliteten där många inte vågar stå upp för sina åsikter eller försvarar sig själv p g a feghet.

Ifall majoriteten bara fortsätter att acceptera situationen så kommer den fortsätta i samma spår. Det är vår mentalitet som måste förändras.

Sedan vad man anser om SD eller AfS som parti är en annan fråga. Var själv en av de fåtal tusen individer som röstade NMR förra gången så mig behöver du inte övertala. SD är ett sionistiskt antivitt folkförrädarparti medan AfS kanske vill väl, men som inte har det som behövs för att stoppa folkmordet. Alternativt är en kopia av vad SD var 2008 - 2010.

Med det sagt tror jag inte svenskarna ännu är redo, varken för AfS eller det bättre (enda) alternativet, NMR. Tror vi måste få det betydligt värre - ännu sämre än vad det är i dagsläget innan det sker en förändring i det politiska. Svenskar är ett altruistiskt folk, men ett väldigt naivt sådant tyvärr.

Som ledare, visar Kasselstrand unga Svenskar att man inte ska visa svaghet.

Denna lilla konfrontation höjer svenskars moral och kamplust.

Bra jobbat!

1 gillning

När man ser tillbaka på hur vårt land har kunnat bli som det har blivit så är det väl ett som står rätt klart och det är att de flesta av oss etniska svenskar har varit för blåögda och godtrogna och röstat, kanske inte på politik utan mer på en trevlig politiker som haft talets gåva. Det är nog inte så värst många väljare i landet som genom åren har läst igenom ett partiprogram och satt sig ned och funderat över hur landet skulle se ut om det styrdes helt efter detta program liksom.

Den moderna nordiska nationalsocialismen är öppen med sin politik och hymlar inte om att det kommer att krävas stora förändringar av dagens samhälle för att vända den negativa trend som stegvis håller på att förinta alla förutsättningar för vårt vita nordiska folk att finnas i framtiden. Partipolitik från olika håll har inte gjort något gott de senaste fyrtio åren, när det gäller att bevara och stärka det vita folket, det måste väl stå som rätt klart för de flesta.

Kan säga att det även här självklart lagts röst på nationellt alternativ mot sionismens krig mot den vita befolkningen så att säga. Det är inte konstigt att svensken uppför sig som ett djur i en ladugård som brinner, trygghet söks i vanan av det som brukat fungera tidigare. Det är det enkla och sanna tänkandets brist på insikt om djupare sanningar, som det hela kanske brister i liksom. Den som söker sin trygghet i gårdagen som blivit till ett vapen mot framtida överlevnad är helt vilse.

Det är nog en klarsynt analys att svenskarna inte är redo att välja att stå upp för sig själva och sitt eget vita folk. Det är nog även som så att, om landet hamnar i total kris, så är det inte de svaga och egentligen rättmätiga arvingarna till landet som kommer att få styra. Det är nog en dröm som är lite barnslig kanske. För naturen är nu en gång som så att det endast är den starkaste rasen som ska få segra och styra framtiden. Det finns inte plats för veklingar, när det ska byggas en stark framtid.

Den svenska mentaliteten har i dag en hel del som kan förändras till det bättre, men det genetiska arvet från våra förfäder är orsaken till att vi bekrigas hårt med antivit invandring. Skulle här kunna skriva rätt mycket om den kraft som sagt rakt ut så många gånger vad de vill göra med oss vita.

Svenskar är i sanning rätt naiva, men det borde inte skapas ett totalt krig för att genom ruiner rensa upp i tomma skallar kan man tänka. Det är väl därför man blivit nationell. Man älskar helt enkelt sitt eget folk. Många tycker kanske att man är tjatig, men det finns ändå bara en väg framåt och det är – Vår väg – Så till dig och nya läsare, tveka inte stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!

Man skall alltid försöka. G Oredsson fick också höra när han protesterade - det lönar sig inte. Hans svar var :" Alltid retar det någon, vi måste göra vår röst hörd och inta bara gnälla och rycka på axlarna". Många protester hamnar i papperskorgen, det vet vi, men som det sägs: Ett envist droppande urholkar stenen. Berättar härmed en liten tankeställare till de som tvivlar, då det finns naturälskare bland Er: Utanför mitt köksfönster växte bredvid en Fura ett litet underbart välväxt träd. Jag tyckte om den, för varje år blev det större - men, en morgon i vintras hade någon ryckt och knäckt av den. Borta … blev verkligen ledsen, betraktade den nästan som en symbol - i dag - den börjar gro igen!! Ser det som en förhoppning av Nationalsocialismen, den gror, växer upp, knäcks genom motståndarnas hårda angrepp i bland, mycket också genom svek, men reser sig igen. Gång på gång - men blir varje gång starkare i roten och växer upp igen. En sådan ideologi kan helt enkelt inte utplånas!!

Vad AFS beträffar så har jag en aversion emot alla som tror sig “kämpa på det rätta sättet” och splittra i stället för att ansluta sig till en rörelse för att stärka den. Just när en rörelse växer och blir en maktfaktor. Är ALLTID beredd att tro om en infiltrering från annat håll. De har skett FÖR många gånger inom partierna , de nationella är de mest utsatta men inte ensamma om infiltrering. EXPO har med framgång mot en vek ledning inom SD praktiserat det. Men en ideologi som står på en hållfast grund tål mycket mer än populär röstfiske “på det rätta sättet”.

Hur länge ska det ta innan svenskar tappar tålamodet mot invandrares hot och våld mot oss?

1 gillning

Nazist-fobin är så djupt inpräntat i svenskarna att de hellre väljer att få cancer än kallas nazist/rasist.

Nog är det så som du säger att nazist-fobin är djupt inpräntad i svenskarna. Men det är större än så, som vi nationella vet, så lärs det även ut i skolor i vita samhällen, allehanda sinnes-splittrande läror som är ämnade att förvirra och förvrida tanken hos det uppväxande släktet till att tro att det inte spelar någon som helst roll, vilket ursprung man har då allt och alla ska ses som lika. Med ett litet undantag, att judisk sionism, genom offerkoftans roll ska ha en särställning som aldrig någonsin får ifrågasättas. Nog borde väl en del tänkande vita människor fatta att det är ett krig mot den vita självkänslan för att bryta ned all stolthet för sina vita förfäder som råder dag som natt. Motståndsrörelsen här i landet är den enda motpolen till denna negativa kraft. Nationalsocialism har nog inte så många fått lära känna utan ett politiskt filter. Den nordiska moderna nationalsocialismen förklaras faktiskt rätt rätt bra i Ledarperspektiv: Poddar om ideologi (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!