Grekland stärker gränsen mot Turkiet

Läs hela artikeln på Nordfront: Grekland stärker gränsen mot Turkiet

Grekland förlänger gränsmuren mot Turkiet • Befarar massinvandring från Afghanistan • Gränsen ska bli “ogenomtränglig”

De sluga tycks som så ofta ha skapat en ny flyktingvåg för att krossa vita länder. Det räcker nog inte bara med staket och några murar längre för att skydda Europas gränser. Det handlar nog i realiteten om minfält, soldater och kulsprutor om någon illegal försöker passera gränser där de inte har något att göra. Det är dags att tala klarspråk någon gång. Massmigration av helt okända individer är en sionistisk krigsförklaring. Nationella vet vem fienden är. Statsministrar kan bytas ut och tanklösa tror då kanske att det har någon betydelse. En hel del i landet hoppas kanske på de ekonomiskt sioniststyrda SD och Moderaterna, vilket i stort är samma pack. Inget av riksdagspartierna vill det nordiska svenska vita folket väl. För allmän information om landets enda sanna opposition och Nordiska motståndsrörelsen läs: Kategori: Artiklar om ideologi & politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Konstigt att inte Stefan Löfven och EU-kommissionen ylar om att Grekland nu blivit en fasciststat som borde slängas ut ur EU!!! Det gjorde de när Ungern gjorde samma sak 2015 som Grekland gör nu; byggde ett stängsel mot EUs yttre gräns, helt enligt EUs regelverk. Transittågen med de bidragstörstande rasfrämlingarna genom Ungern till Österrike/Tyskland liknades vid “dödstransporterna till Auschwitz”.

Litauen vill också bygga ett stängsel, mot Belarus där den antirasistiske, godhjärtade och inkluderande Lukasjenko skänker alla rasfrämmande flyktingar som påträffas i landet till Litauen. Litauen har inte fått den minsta kritik av vare sig svenska regeringen eller EU för att de vägrar ta emot allt spetskompetent humankapital som Lukasjenko skänker bort helt kostnadsfritt - tvärtom har EU lovat att de ska finansiera “dödsstängslet”.