Göteborgs Kex stänger fabriken i Kungälv

Läs hela artikeln på Nordfront: Göteborgs Kex stänger fabriken i Kungälv

Har nu bakat sina sista Mariekex • Orkla öppnar ny kexfabrik i Lettland.

Finns väl gott om mark i Rollsbo industriområde så att det inte går att expandera i Kungälv låter som en dålig ursäkt

Har saknat deras pepparkakor i år, nu vet jag varför de inte funnits i år.

Trenden att stänga ned svenska företag som Göteborgs Kex har en orsak.
Men finns viljan att producera varor i vårt land så finns det möjligheter. Den globala internationella kapitalismen, är inte sällan helt styrd av en liten grupp med näsa för affärer. När det gäller företagande och produktion ska vi som svenska nationella alltid tänka som så här. Vad är bäst för vårt eget folk. När det läggs ned företag i den omfattning som det har gjorts i åratal i vårt avlånga land betyder det bara en enda sak.

Det är att landet styrs på fel sätt och av krafter som inte vill vårt folk väl. I ett nordiskt nationalsocialistiskt Sverige hade lagar och skatter sett helt annorlunda ut. Då vi som folk nu får försörja andra länders människor genom bland annat pågående mörk massinvandring och sionistiskt planlagt folkutbyte så går det inte att driva företag som idag kräver konstlat dyr elenergi lönsamt. Tillsammans i sann nationalsocialistisk folklig anda, kan vi riktiga svenskar förändra mycket.

Många arbetande svenskar förstår inte sitt eget bästa, utan fortsätter att blunda och tro att allting är precis som det ska vara. Men det är helt nya tider och då krävs det även en ny politik för vår tid. Det finns bara en organisation och parti som har den vision och kärlek till det vita nordiska och svenska folket som krävs för att vända den nedbrytande trend som pågått sedan mitten av 1970-talet.

Den bästa insats du som arbetare och även självklart alla andra riktiga svenskar kan göra för det egna folket, är att redan idag bestämma sig för att helhjärtat gå med i den nationella politiska kampen för vårt nordiska och svenska folks överlevande. Stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!

1 gillning

Tycker folk borde kunna organisera sig och fortsätta produktion av kex i Kungälv utan Orkla och stämma skiten ur dem om de säljer “Göteborgskex” som inte är producerad i närheten av Göteborg, dvs i Lettland. Regionala produkter får inte produceras någon annanstans. Parmesan och Parmaskinka får bara heta det om det är gjort i Parma

Champagne finns bara i Champagne…

Förmodligen skall nu morgenthauplanen fullbordas en gång för alla. Vi ska också avindustrialiseras och förmodligen spelar malm- och trupptransporterna in. Kanske även att farbror Adde satte p för deras invasionsplaner. Juden har ett långt minne och glömmer aldrig eller förlåter, oavsett hur lång tid som förflyter. Men juden ska ha en sak klar för sig. de är inte ensamma om detta. Även vattumannen delar dessa förmågor. Så de ska nog akta sig så att de inte biter dem själva i svansen. För det skulle sannerligen vara ett sant nöje att vara den som signerar ordern om transport med boskapsvagn för somliga individer, Hirschel, Asch m. fl. Åtminstone hoppas jag få leva några år till så att jag hinner uppleva det.

Slavsystemet i svensken är väl inpräntad från födseln. Varför har vi personnummer? Vi betraktas inte som människor utan boskap som pruttar och andas för mycket. Skälen är infantila. Det är väl därför de kan göra vad fan de vill med oss.Dock inte alla😀

De har sina skäl att vid tidig ålder skära loss en bit i skrotum och placera resterna på huvudet. Risken är att de utvecklar en längtan av att bli hela. Men eftersom de aldrig kommer att bli det måste de skylla på andra än stamfränderna. En klockren Freud analys.