Göteborg: Nya regler ger "nyanlända" förtur till "välmående" bostadsområden

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/goteborg-nya-regler-ger-nyanlanda-fortur-till-val-fungerande-bostadsomraden

Löser segragationen enligt S • M: ”Varför regler? - Vi har ju prioriterat oavsett.”

Förstörelsen av landet fortsätter i än högre utsträckning med andra ord. Alla måste med, även de som inte vill. Nu vill man att det inte ens skall gå att flytta ifrån eländet.

2 gillningar

Ny slogan från “Sverige åt Svenskarna” till “Sverige åt invandrarna”, hör ju hur det indoktrinerade packet ofta yttrar “Det var för vit” och de högavlönade kommunalpamparna förstör t. o. m. valfriheten att vara SVENSK , bo i svenska områden i trygghet med svenska traditioner. Det är frustrerande och kommer att bli revolution - hoppas man . Så här kan det väl inte fortsätta?!

2 gillningar

Revolutionen kommer Vera:

Den dagen kommer INTE sosse-aset och JUDE-lakejen Jonas Attenius (S) kommunstyrelsens ordförande i Göteborg, att skratta lika mycket som han gör på fotot ovan. :ok_hand:

2 gillningar

Det är väl lika bra att de välmående svenska områdena får uppleva härligheten. Jag tänker också på pedofil Göran boende i Onsala då han bestämt träff med en 13 årig flicka för sex i det anrika Hjällbo som anses obefläckat. När han blev påkommen av hjältarna på Dumpen så gick det fort med paraplyet. Och det visade sig att han är VD i ett företag. Så det där sosseflinet kommer att få sin del av skiten.

2 gillningar

Helt rätt, de så kallade berikarna måste in i finrummet hos högdjuren så att även de får ta del av den sionistiska mångkulturen som har plågat vårt vita hårt arbetande svenska folk i så många år. Gör om de fina och lyxiga villaområdena till en kvalitet enligt modellen av exempelvis Rinkeby, Rosengård eller något annat underbart utanförskapsområde med dagliga skjutningar och överfall på pamparnas egna döttrar och söner. Då ska det väl snart vända och gå åt rätt håll. Massinvasionen av det mörkaste av det mörka ska väl inte bara drabba vanlige Svenssons, utan låt rättvisan råda så att även snyltarna i toppen får njuta av mångkulturen som de har skapat.

3 gillningar

Det vita folkmordet fortskrider. Mitt förslag på lösning den dagen vi tagit tillbaka kontrollen är att bara skicka hem 90-95% av rasfrämlingar. Vi skapar isolerade fängelser som i filmen Flykten från New York. Sedan kan folkförrädarna lämpligtvis dömas till att bo resten av livet tillsammans med sina importerade babbeluringar.

1 gillning

:rofl::rofl::rofl:

Komiskt är det och så sent som i september röstade nära 100% av väljarna för mer rasblandning. Alltså, som man bäddar får man ligga.

En sån tondöv nyttig idiot. Förstår inte alls att han brännmärker sig helt synligt med judestjärnan rakt i pannan, så att folket kan hitta fanstyget och ge aset vad han förtjänar.

Så praktiskt för de rikaste i de stora villorna i de finaste områdena. Nu kan de få tjänstefolk som är skattesubventionerade och placerade i rummen som står tomma när barnen flyttat ut. Privatchaufförer, livvakter, betjänter, poolskötare och trädgårdsarbetare som får nära till jobbet. Det blir snart status att ha minst en av dessa husslavar inkvarterade.

Naturligtvis kommer inte vem som helst som snubblat in över gränsen att erbjudas plats i detta kommunala finrum. Kommunsamordnaren kommer att noga välja ut rätt personer - analfabeter och islamister t. ex. kommer att sållas bort. Flytande engelska som andraspråk och en Masters examen från något europeiskt universitet blir minimikrav. Målet är att det fina området redan efter ett år ska kunna visa att integrationen fungerar då 100% av de nyanlända är i arbete…

Det finns nog bara två val för svensken: Ett, acceptera att vi kommer vara rökta om ett par generationer och då är det oåterkalleligen slut. Två, att gå förbi våldsmonopolet och reda upp problemet på egen hand, vilket inte blir helt enkelt, vi är sent ute. Det sista halmstrået är väl om livsvillkoren blir så hårda efter den oundvikliga samhällskollapsen att invällarna får nog i vinterkylan och försvinner självmant, då kan vi spika igen porten och börja om.