Givetvis finns det en plan!

Läs hela artikeln på Nordfront: Givetvis finns det en plan!

Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg svarar Max Rosenfors • Berättar hur ett nationalsocialistiskt maktövertagande ska gå till.

Håller helt med Simon Lindberg i hans svar till Max Rosenfors krönika. För det finns ingen tvekan om att det finns en plan. Det är bara att läsa partiskriften Vår väg, som finns att hämta här: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se) För den nationellt sinnade som mot förmodan inte redan har hämtat skriften ifråga, så är det väl en självklarhet att göra det redan i detta nu. För det finns endast en enda politisk väg bort från dagens eskalerande samhällsförfall och det är att vi nationella drar åt samma håll i kampen för vårt vita nordiska folks överlevnad.
Folkgemenskap!

Skulle faktiskt vilja efterfråga att där ordnas festliga möten (i stil med vad NJP gör nu) runt om kring i alla länen där sympatisörer kan träffa aktivister och andra likasinnade i sin närmiljö. Kan också vara ett bra tillfälle att få in en massa donationer om inget annat.

När jag var på den där “12:e November” demonstrationen så träffade jag en herre som bara bodde en två byar ifrån mej och innan vi hann att byta informationen så kom vi bort ifrån varandra och har aldrig sett honom sedan dess, ganska trakiskt.
Hade det funnits ett sätt för Nordiska Motståndsrörelsens sympatisörer att kunna träffas på en mer avslappnande och regional nivå så hade detta kunnat motverkas.