Fria moderata studentförbundet struntar i restriktionerna

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/fria-moderata-studentforbundet-struntar-i-restriktionerna

Restriktionerna är orimliga enligt ordföranden • Kommer därför hålla öppet för deltagare ändå.

Det är längesedan jag hörde något så vettigt från dom.

Självklart så struntar man i att följa bedrägliga restriktioner som endast ingår i en process av lydnadsträning inför sionistisk kommunism. Det är som vanligt när det gäller att skydda sig mot influensa, att man tvättar händerna ordentligt innan man stoppar fingrarna i mun så att säga, alltså kanske innan man kanske äter något. Det är även som alltid bra med en armlängds avstånd så man slipper riskera att smittas av någon som är förkyld. Men det vet alla tänkande nationella sedan länge.

John Norell gör helt rätt, givet att myndigheterna bara ljuger oss i ansiktet utan att skämmas det minsta.

På den senaste corona-presskonferensen ljög Magdalena Andersson att det idag 12 jan skulle ligga över 250 covidpatienter på IVA och antalet skulle stiga exponentiellt UPPÅT. I själva verket har antalet inlagda stadigt minskat från toppnoteringen 3 jan då 121 patienter låg inlagda, till dagens 105.

svt.se/datajournalistik/corona-i-intensivvarden/

Det är bara en lögnare eller mutkolv som kan kalla dessa siffror för en exponentiell ökning. Hon påstod även att så gott som samtliga av de 250 skulle vara ovaccinerade.

Norell har rätt i att det är andra än covidsjuka som överbelastar den svenska vården, bla den ansvarsallergiska Magdalena Anderssons “samhällsbyggare” med sina dagliga skjutningar och bombningar och deras i övrigt osunda leverne.