FRD: "Ukraina har gått över alla gränser"

Läs hela artikeln på Nordfront: FRD: ”Ukraina har gått över alla gränser”

Nya artilleribeskjutningar av civila områden i Donetsk • Har nu begärt ytterligare ryska trupper för att besegra Ukraina.

Befolkningen i Donbass har lidit av konstant artilleribeskjutning sen 2014. Men det har givetvis fulmedia hållit tyst om. Istället har man spridit det falska narrativet att det inte fanns något folkligt motstånd mot Kiev i östra Ukraina. Det var bara ryska soldater och agenter som ställde till problem för globalistlakejerna i Kiev tydligen. Och det var dessa agenter ukrainska armén sköt på. Lögn. Sanningen är att folket modigt tog till vapen när dekadensen knackade på dörren och det har man fått betala i blod för. Nu när Kiev håller på att tappa greppet totalt passar Zelensky på att trappa upp beskjutningen medan hans artilleri fortfarande är nära nog att nå stora städer i folkrepublikerna. Civilbefolkningen ska straffas en sista gång tydligen.

1 gillning

Vet Ni om att tyska nationalister före kriget bad de ukrainska nationalsocialisterna att i sin nationaliver inte flirta med NATO och EU utan i stället försöka få vänskapliga förbindelser med Ryssland. NATO och EU står inte för friheten utan dekadens som Ryssland i många hänseenden vill förhindra att sprida sig mer österut bl. a.

2 gillningar