Fransk före detta spionchef: "Massinvandringen största hotet"

Läs hela artikeln på Nordfront: Fransk före detta spionchef: ”Massinvandringen största hotet”

Förespråkar 180 graders kursändring för kontroll av demografin • ”Kan vara för sent.”

Familje återförening i hemländer. Låt dom som vill vara här utan tillstånd, arbeta som slavar, tills dom längtar hem. En kriminell i släkten och låt alla arbeta utan lön eller hem.
Fins nog inget parti i riksdagen som har det här programmet.

Uppskattar gamla stötar som “kommer ut” och säger vad skåpet skall stå.Och många sitter fast i sina råttfällor pga skuldlån och annat. Vilket perfekt sätt att kväsa folk. Ska de lyckas? Vi är inte skyldiga detta digitala patrask ett smack.

Uppdaterat 28/3:

Viktigt inte minst för Sverige där politiker och media dumförklarat kritikerna av invandringspolitiken i decennier och mörkat SOM-institutets årliga mätningar av viljan att ta emot fler flyktingar, där en majoritet alltid varit emot, varför vi idag i Europa fått en klass landsförrädare i den ledande eliten man inte trodde var möjligt.

Effektiv återvandring och födelsekontroll av främmande folkstammar som annars börjar dominera (en snabb scenförändring som idag eskalerar med skränande horder som tar över gator och torg) och bryta ned samhället är absolut nödvändigt och måste varje politiker idag ställa sig bakom för att inte brännmärkas som förrädare!

Nationalismen bygger på ett antal självklara överlevnadsprinciper som måste inpräntas. Alternativet är kaos, underkastelse och undergång, vad social- och vänsterliberaler aktivt strävat efter och 30 års samhällsfacit tydligt visar. Här har media spelat en avgörande roll som megafon för all slags avarter. Resultatet är i praktiken diktatur med censur och förföljelse av oliktänkande i ett desperat försök att tysta alla protester.

Det är dags, och har varit det i snart 30 år, för politikerna att göra avbön. Annars väntar sannolikt i en inte alltför avlägsen framtid rättegångar för högförräderi i en omfattning ingen kan föreställa sig. Men det finns många tänkbara scenarier.

Hur som helst måste folkets intresse tillvaratas och konkretiseras. Upproret kommer, men skulle aldrig behövts om vi haft företrädare som inte vikt ned sig för udda och anskrämliga opinioner och fullkomligt struntat i sina plikter.

1 gillning

Den liberala parlamentariska demokratin är skapad för att som det numera framgår allt tydligare att helt fragmentera samhället. För en stark och rasligt sett, väl sammanhållen nation är inte något som uppskattas av de sluga som vill härska genom att söndra. Mångkultur och även kulturmarxism i tidigare självständiga västländer är verktyg skapade av samma internationella anti-vita grupp som ligger bakom Agenda 2030 som har som mål att göra individen till en underdånig slav beroende av en enda bankirstyrd centralmakt.

Detta system syftar som de flesta vet till att styra individens vardag i alla dess aspekter med hjälp av digital övervakning och styrning via biometrisk id-registrering och sådana verktyg som vaccin-pass. De styrande i Frankrike och övriga västländer har inte bara valt att se åt ett annat håll när det gäller massinvandringen, utan de är till och med aktivt skyldiga till den då de underblåser krig genom att skicka vapen till krigförande länder. Detta skapar oändliga strömmar av ofta anti-vita rasfrämlingar som sedan kan härja i stort sett, hur de vill i de länder som de sluga har valt att sikta in sig på.

Men hur ska man kunna stoppa detta dårskapens skenande tåg kan man tänka. Politikerna här i landet visar nu även allt tydligare att de strävar efter att gå med i krigsmaskinen NATO. Behöver verkligen landet en kärnvapenbas på Gotland, är något man nog bör fråga sig… Det finns hur som helst en opposition mot landets eskalerande vanstyre, stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Bara rotlösheten som massinvandringen för med sig är enorm. Konsekvenserna av denna rotlöshet är negativitet i lika enorm skala, för oss alla. Ingen känner sig delaktig i samhället, ingen bryr sig, ingen trivs. Man har inget gemensamt med andra människor mer, som är så viktigt i ett samhälle. Politikerna älskar mångkulturen över allt annat, men har möjligheten att bosätta sig så långt bort från den som är möjligt.

Landsmännen i deras egna länder vill ha tillbaka sina landsmän. Det är meningen att de skall hjälpa till med att bygga upp sina egna samhällen igen. Istället väljer de bekvämligheten i Europa och sviker sina egna landsmän. I Sverige har de här människorna blivit de nya barnen, som allt skall serveras för, t.o.m naturen får ge vika för massinvandringens skull, så långt har det gått.

1 gillning

Sent ska syndarn vakna