Frankrike och Belgien försöker stoppa protester

Läs hela artikeln på Nordfront: Frankrike och Belgien försöker stoppa protester

Polischefen hotar med fängelse för demonstranter • Borgmästaren: “Har inte fått tillstånd”.

:zap:A huge number of people have attended a demonstration in Australia :australia:against COVID 19 restrictions.

End all restrictions now.

1.5 Million showed up for a Freedom March/Rally.

Join » Freedom Convoy UNCENSORED

1 gillning

Hmmmmm…hur var det nu? Våra barn får lära sig i skolan att EU är det största demokratiprojektet någonsin, med det innefattar tydligen inte den mest grundläggande demokratiska rättigheten; att folk samlas och i en fredlig demonstration ger uttryck för sina åsikter.

Pedofiloffret Macron är naturligtvis livrädd för att tillåta demonstrationer, så då kom ju covid-bluffen lägligt för honom. Det gav honom mandat att införa de hårdaste restriktionerna i EU.

Utan restriktioner vad gäller sammankomster och mötesfrihet hade Gula Västarna kommit tillbaka och det hade gett honom enorma problem i det presidentval som ska hållas i år.

Det rör på sig runtomkring i världen.

Det märks att det börjar att röra på sig. För sakta vaknar de godtrogna fåren och inser att de har blivit lurade av vargar skulle man nog kunna säga lite filosofiskt. Man kan nu se på nätet att juntan med Corona-skojare som förgiftat så många människor i världen börjar att plocka hem de blodspengar som de tjänat på inte ont anande tanklösas inbetalade skattepengar. Man kan nu på nätet läsa att höjdare inom det som börjar framstå som en vaccin-maffia har plockat hem miljarder och flytt fältet. Hittade en länk om detta här: Modernas VD storsäljer egna aktier och går under jorden | Fria Tider Det ser ut att gå mot nya tider och snart är kanske de slugas monopol på att vara världens mest utsatta, kanske bytt mot frågan som alltmer börjar komma fram bland alla de som tidigare varit helt tysta - vilka är det som är ansvariga för Corona-Förintelsen…

1 gillning

(((Lenin)))

Vad beträffar Belgien har Craig Paardekooper gjort intressanta fynd: The Curious Case of Belgium