Fraktbranschens varning: "Snart blir det tomt i hyllorna"

Läs hela artikeln på Nordfront: Fraktbranschens varning: "Snart blir det tomt i hyllorna"

Branschen har drabbats av stora problem • Nu varnar företagen för varubrist.

Personligen tror jag att det är ((( dom))) som är problemet. Lös det så löser sig dom andra problemen.

Känns som att hela detta logistikproblem är framkallat för att skapa kaos. Vissa håller ju på att ändra hela världens samhällsordning (the great reset). Med kaos kan man föreslå ännu mer totalitära metoder och svälta ut de folk som protesterar. Ett modernt Holodomor. Detta borde våra politiker parera genom att alltid säkra inhemsk produktion av de mest nödvändiga produkterna. Mat till exempel.

1 gillning

Sionismens inflytande på världsordningen tycks ständigt göra sig påmind på alla områden. Nu heter vapnet tydligen fraktproblem och varubrist. Redan har ju företag problem att få tag på elektroniska komponenter på grund av detta. När det sker helt onaturliga fenomen, vilket coronahysteri och en pandemidiktatur syns vara, med dess tvångsmedel att göra folk till försökskaniner och vaccinslavar. Något som idag de baksluga påtvingar människor att bli. Så handlar det som medveten och nationell att inse att detta endast är skapade problem. Den som tänker själv och söker en del på nätet kan rätt lätt spåra källan till allt kaos ondsinta ursprung. För ingen tror väl att experimentvaccinet är gratis för landets skattebetalare. Det kostar folket lidande och oerhörda summor som bekostas med lån hos sluga bankirer ofta med kopplingar till medicinindustrin och dess mediala propagandamaskineri.

Många medborgare här i landet vet inte mycket om vad som sker bakom kulisserna i politiken. Till att börja med, det som censureras är ofta det som är mest relevant. Den baksluga kraft som vill härska genom att söndra och skapa disharmoni har historiskt visat ambition att ofta genom krig göra alla nationer så långt det är möjligt helt oförmögna till varje form av självständighet. Det som sker idag är ett ekonomiskt krig orkestrerat i enlighet med det upplägg man kan läsa om i 1890-talets skrift, Sions vises protokoll. Det skulle om vilja fanns vara lätt att städa upp i korrumperad politisk röra som sionismens liberal-demokratiska förvirring utan tvekan har skapat. Nationalsocialismen är här det naturliga valet för den som ogillar slugt trixande och finter för att endast berika en liten utvald självgod elit som till synes bara vill parasitera på alla andra folkgrupper.

Nu kan någon nytillkommen läsare kanske tro att den enskilde juden är problemet. Sådant är inte fallet, då problemet mer är att det svenska nordiska folket till stor del kanske har haft det lite för bra för länge och inte sett att en degenerering smugit sig in i samhällskroppen. Många vita nordbor har tagit allt för givet och tycks ha glömt bort att den som inte ser om sitt hus, kanske snart inte har något hus alls. Den som inte tänker på sitt eget folk först utan går omkring och hyllar ett folkutbyte är kanske inte mogen att rösta som någon sade. Politiskt ställningstagande är i grunden att vara med och välja väg för sitt land och sitt folks framtid. Den som har tröttnat på allt politiskt käbbel och vill ha en förändring till det bättre måste först börja med sig själv. Här i Sverige är det möjligt att rösta bort dagens nedbrytande politik redan hösten år 2022 genom att välja en helt ny politik. Information om ny politisk väg, Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Ice age farmer skriver mycket om kommande matbrist.

Personligen skulle jag uppskatta lite tommare hyllor i butikerna. det är ju ändå den massimporterade pigmentadeln som sätter i sig alla resurser. Det är det enda incitament dom har för att uppehålla sig här, att äta sig feta och sjuka på vår bekostnad. Med tomma hyllor i butikerna kanske dom skulle dra iväg härifrån frivilligt så att våra barn och ungdomar finge lite framtidstro.

Med exempelvis tomma hyllor i ett lands matbutiker följer snart som många vet oftast upplopp och krigsliknande scener. Den försynte svensken har inte mycket att säga till om när de mörkhyade gängen slår in dörren hos vanligt nordiskt folk som fått lära sig att knappt säga emot och nästan be om ursäkt för sin existens. Det kommer kanske inte ens finnas drivmedel på sikt om sionisterna låter det hela ske i verkligheten. Många blir inlåsta i städer där det kanske inte ens finns el i lägenheter och så vidare. Men även de finare i samhället kommer nog rätt snart lära sig skillnaden mellan olika raser kan man nog kanske säga. Intressant inlägg i alla fall. men det kanske är vad som krävs för att skilja agnarna från vetet som det sagts någon gång.

Att försöka köpa sig ur problemet genom att göda pigmentockupanterna fungerar inte, det har vi ju redan konstaterat för många år sen. Ju mer man ger dem desto mer kräver de. Ju mer man daltar med den kriminella delen av pigmentadeln desto brutalare våld blir resultatet. Förra månaden, i augusti, var det en eldstrid varje dag med tio döda och ett antal skadade som resultat.

Knarket flödar och polisen “löser problemet” genom att köra huvudet i sanden. Deras kriminalitet går ner i småbarnsåldern, en situation som vi i Sverige inte kan tackla pga vår mesighet och den hjärntvätt vi utsatts för sen 1975 då juden Olof Palme omvandlade det svenska folkhemmet till ett mångkulturellt helvete.

1 gillning

De flesta vet nog vad som är medicinen mot pågående sionistiskt styrd antinationell politik och dess usla korrumperade hantlangare, det behövs inte skrivas. Men som man brukar säga när tiden är inne så minns det vita folket de som spottade på oss nordbor. Kampen just nu är intellektuell och att sprida ordet om dagens verklighet till det hjärntvättade folket som till stor del tycks vara på en förståndsnivå som ett litet barn. Mångkulturen och kriget mot det svenska folket började egentligen direkt efter andra världskrigets slut. Då fick sionismen extra vind i seglen och tycks sedan dess ha gett allt för att enligt Sions vises protokoll fortsätta med sitt antinationella och antivita arbete.

På mitten av sextiotalet arbetade sionister fram lagförslag som ledde fram till landets nedbrytande mångkultur som sjösattes mer officiellt runt 1975. Folkutbytet tycks till en del syfta till att byta ut svenska arbetare mot mera lättstyrda individer från länder med mörkhyade individer med så låg utbildningsnivå som möjligt. Enligt talmudisk lära är väl alla icke-judar enligt de utvalda att ses som i bästa fall boskap. Därav är det inte så konstigt att de styrande i världen har tagit sig rätten att fräckt införa coronadiktatur med vaccinationstvång och munkorg som lättlurade går omkring med. Konspirationsteorier, eller för styrande ofta obekväm fakta, om än i olika mån, kan beskådas hos exempelvis David Icke och hans videos. Här följer en länk som talar om en slags världskult:
Different Faces, Same Cult – The David Icke Dot-Connector Videocast – David Icke

Det används ordmässiga omskrivningar, men alla nationella vet vad det handlar om. Men just nu sitter kanske någon ny oinvigd läsare och undrar varför världen och samhället här i landet har blivit så som det är och kanske ännu tror att en sann demokrati råder, därav länken ifråga alltså.

Folkgemenskap!

1 gillning

“Snart blir det tomt i hyllorna”

Inte på mina hyllor! Här finns mat för resten av detta år utan problem. Kläder o skor har jag så det räcker livet ut. När bensinen tar slut, tar jag cykeln.
Släcker de lyset, tar jag fram fotogenen.
Regnvatten går att koka.

Stäng av allt och det enda jag behöver oroa mig för är om det hungriga sossepacket angriper från ena sidan av huset och borgarbrackorna från den andra. Man kan ju inte mer än att skjuta en snyltare i taget.

1 gillning

Ha ha “pigmentadeln” var ett roligt ord!

1 gillning