Förväntat utbrott av apkoppor i Europa

Läs hela artikeln på Nordfront: Förväntat utbrott av apkoppor i Europa

Koppor, feber och huvudvärk vanliga symptom • Bedöms vara ”homosexuellt överförbar”.

Då ska man undvika sex med neber! Blir inget problem för mig!

1 gillning

Alla revolter, alla sk utbrott, alla sk vadsomhelst har ett enda ursprung. Follow the fu…g money. En viss ‘person’, tror att den är gjud o satte x antal Beaglar (hundar) med endast deras huvuden synliga fr ett rör, o släpper sedan in köttätande varelser som tuggar sönder hundarnas huvuden till oigenkännlighet (när de levde, that was the thing, de skulle leva under tiden…annars var experimt inte ‘ok’( den ‘forskarens’ ‘namn’ är ‘fauci’ o med polare, anthony fauci. Karey Mullis (nobelpristagaren -93 för pcr testet) sa att “fauci vet inget, kan i princip inget om det han uttalar sig om samt att mitt pcr test inte fungerar över h taget i de här sammanhangen”. Några veckor senare hade Mullis ‘gått bort’. Han var 75år och vid full vigör. Ytterligare ngr veckor senare var det testerna som lade grunden för mediaslask’pandemin’., soros och gates pedona (på order fr the real assjols såklart) sa vid något tillfälle; ‘Sverige ska bli totalt beroende av fler lån o ränteskuld, statsekonomiskt helt skuldsättas’…o så blev det ‘verkar det som’ (Vii dvs tvångsbetalar med högre skatter blabla(. De sk ‘testerna’ har kostat oss 25miljrd, hitills. Giftinjekt har kostat oss 150miljrdr hitills. Liven som gått förlorade el fått sig en smäll, är omfattande. Ett skitbolag ‘bad’ igår om ‘ursäkt’ till norska folket för att 'dom orsakat norfolket onödigt lidande…). Hur mkt till ska vi tro/höra på vad de här lustmördrpacken har att komma med. När går vår gräns, samtidigt som vi bibehåller humaniteten, som Nsdap gjorde

“Svensk TV” i går fm. En Gay vänlig rysk regissör fram hölls - slog över snabbt till TV 4 Två män kysste varandra i ett trädgårdsprogram ledd av Malou Vad man tycker blir åtalad. Vidhåller: I vår äldre generation är synen en annan - äcklig. Orolig att MÅN kommer att anse trädgårdsskötsel är omanlig - nackdelarna finns också i och med att två av samma kön inte vågar dela bostad längre för att dela på kostnaden vilket var rätt vanlig förr. Apkoppor, Aids osv är naturens varningssignaler mot skörlevnad. En enkel slutledning : Moralen var inte så dum - det är en värdering som kallas odemokratisk men hälsosammare.

1 gillning

Snart springer de lättlurade ut och ber om vaccin mot apkoppor som kan vara minst lika skadligt och förmodligen baseras på samma substanser som Covid-19 vaccinerna som det som påtvingas många mot risken att kunna få en liten influensa. Man kan väl gissa sig till att det nu framtagna medicinska hotet är det som vaccin-draken Bill Gates talat om sedan länge. Smittkoppor – den nya skräcken? | Fria Sidor Det låter inte otroligt att apkoppor är första steget mot det nya smittämnet som väl efter påstådd mutation ska tvinga folk till ett evigt insprutande av diverse gifter levererat från de sluga sionisternas laboratorier. Kollade nyss in RT och såg att USA redan använder sina skattebetalares pengar för att berika de smarta “medicinmännen”. US buys millions of vaccine doses for dangerous virus — RT World News Med corona-bluffen och dess biverkningar i färskt minne så borde väl folk som ännu har en någorlunda fungerande hjärna förstå upplägget av det hela liksom. Kanske är det HIV i en uppdaterad form som blir nästa sorts variant som det spekuleras om på nätet och i Nya Dagbladet. Kan HIV vara nästa hälsoskräck efter covid? – Nya Dagbladet Men det är som vanligt - Tänk Själv!

Hoppas det sprids inne på Rosenbad och hos Säpo.

1 gillning

Nån ( ) vill kränga mer vaccin. Det finns nämligen doser vaccin mot apkoppor… Läste jag. Och/eller så vill de stänga gränserna igen, nu när de inte kan terrorisera oss med covidtrams längre. Eftersom apkopporna raskt utnämndes till samhällsfarlig sjukdom.