Försvarsmakten skrämde upp sig själva med påhittat övningsscenario

Läs hela artikeln på Nordfront: Försvarsmakten skrämde upp sig själva med påhittat övningsscenario

“Högerextrem grupp” med bomber och saringas • “Lika realistiskt som skrämmande”, enligt Försvarsmakten.

Vore det inte mer relevant att träna mot homohat? Att lära sig använda handväskan som vapen eller nåt.

Försvars makten har svikit fosterlandskänslan så till den milda grad att “extrema” fosterlandsvänner måste försvara sina ideal. Det är det etablerade försvaret som gräver en undergångsmentalitet med att försvara moralförfallet, dels inhysa rasfrämmande i sina arméer som inte har annat än sina religiösa ideologier att med våld förgöra våra traditioner och dessutom skrämma mot andra makter som fiender, som inte följer dessa demokratiska regler, utan vill bevara sitt nationellt oberoende mot moralförfall och rasblandning. Fortsätter “försvaret” med sina landsförrädiska tendenser så blir en kamp med VERKLIGA fosterländska Sverige och Norden vänner oundviklig.

1 gillning

De styrande i Sverige lade först i praktiken ned större delen av hela försvaret, genom att lägga ned en majoritet av förband, i allt från infanteri, artilleri med mera. Ännu på 80-talet fungerade det mesta om inte utmärkt, men i alla fall skapligt. Sedan beslutade de styrande att skära ned anslagen till försvaret med påståendet att omvärldsläget inte krävde så stort försvar. Samtidigt skedde ett närmande i smyg kan man säga till Nato som väl de flesta numera vet.

Med gällande avsiktsförklaring är steget till ansökan om medlemskap inte långt borta. Amerikanska soldater från Nato var i somras deltagare på Gotland och höll en militärövning där för att bekanta sig med omgivningarna. Som nationell vet man vad de styrande sionisterna håller på med. Det handlar helt fräckt om att slugt smyga in vårt land i kärnvapenalliansen Nato utan att vårt folk ska få säga sitt om saken i en folkomröstning. Politikerna styr som de vill utan att fråga folket och kallar det demokrati. Försvaret handlar inte om att värna nationen och det etniskt svenska folket, utan det viktiga är massinvandring, prideparader och allt annat påhitt som är ljusår ifrån att bygga ett starkt försvar.

Naturliga värderingar och känsla för sitt fosterland är sådant som uppenbart bekämpas med stor kraft. Nog känns det som att landet är ockuperat av en främmande makt, men det behöver inte vara så. Landets försvar behöver precis som hela politiska apparaten ses över av oss mer nationellt medvetna. För information om partiet som värnar folkets framtid besök - Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Tycker det vore mer aktuellt om försvarsmakten övade om Islamisk terror, DÄR har har man den riktiga fienden!.

1 gillning

Mot muslimer har dom redan haft verkliga övningar. Men inte mot nationalister. Där måste dom hitta på, enligt Hollywood manér. Det fins inget så farligt som Nazister.

1 gillning

Nationalism, nationernas suveränitet, är den största faran för judarnas (Illuminatis) världsherravälde. Mångkulturen, pervers liberalism och rasblandning ska krossa nationernas suveränitet.

Jag slår vad om att 100 obeväpnade Motståndsmän i uniform klädsel lätt skulle kunna spöa upp lika många från Försvarsmakten även om dom vore beväpnade!

Tänk er vad såna fjollor skulle kunna sätta emot om det skedde en tjurrusning mot homolo…ehhm, Försvarsmaktens soldater, dom skulle ju mensa ner sig i trosorna direkt!

:yum:

Jag kan mycket väl tänka mig att vi ställs mot ett större antal beväpnade rasfrämlingar snart. Ja, rasfrämlingar inom försvarsmakten.

Det börjar bli bråttom om vi ska ha en chans att göra någonting innan allt är kört.

Ja, varken grova ord eller uppgivenhet hjälper, Organisation, mycket större antal medlemmar , uthållighet och trofasthet mot ideologin ut vecklat till vårt år, offer - en utopi - eller? Framtiden får visa Er , men det får inte dröja.

1 gillning