Förintelsenedstängning för Malmö

Läs hela artikeln på Nordfront: Förintelsenedstängning för Malmö

Miljoner - eller miljarder - läggs på elitens beskydd • Polisen har plötsligt oändliga resurser.

Malmö är kört, enilgt en eller annan tolkning av en proifetia från 50-talet. “dom över Sverige”

då jag bor mellan uddevalla och gbg, så kan jag tycka det är “lustigt” att enligt , min tolkning, av den profetian, så tar kriget slut precis från gbg och vid gränsen efter kunvälv, samt att jag blivit inlåst medelst LPT på psyk flera ggr i den kommunen. dessutom står det typ att nån ängel sagt att Malmö ska vara en fristad…

men vem förstår Herrens Tankar? [

Romans 11:34 "Who has known the mind of the Lord? Or who …

](Romans 11:34 "Who has known the mind of the Lord? Or who has been His counselor?")

Då kanske vi snart får se rubriker som Judea declares war on Poland and Hungary. Kanske även Sweden inkluderas för att inte stängt ner hårt nog.

3 gillningar

Vi får väl hoppas att den skyhöga blyhalten i luften i Malmö blir ännu högre dom här dagarna!

1 gillning

Förintelsekonferens. Svenska skattebetalare ska betala miljoner spänn för att hålla liv i något som är så dödfött från början att det inte är riktigt sant. Det brukar av styrande politiker talas om allas lika värde och sådana ord. Men sedan handlar det ju inte om vad de säger. Nej, för det ska enligt de styrande sluga tydligt krypas för ett litet folk kallat för judar. Man kan inte förneka att juden genom tiderna har haft det besvärligt. Men i mycket handlar ovilja och motstånd mot judar om, vad detta folkslag ofta i historien visat sig att stå för. Man skulle ljuga om man sade att de utvalda står för en tanke om allas lika värde. Det är bara att läsa lite i deras Talmudiska skrift, eller att lyssna på någon rabbin när denne går igång om sitt älsklingsobjekt att hata. Talet om förintelse myntades av juden långt innan det andra världskrigets början och det att Tyskland hetsades till en kostsam strid.

Juden ska nog vara glad att vita nordbor har en stubintråd som tycks vara oändlig. Men det står väl i Bibeln att man inte ska reta sin nästa till vrede. Känslan är att juden hela tiden försöker provocera folk till att bruka våld. Men det går inte, för normala vita människor har inte samma mentalitet som juden, och det ska denna folkgrupp nog vara mycket tacksam för. Det finns säkert judar som tror på talet om förintelsen, hur märkligt den till synes påhittade företeelse än beskrivs från tid till annan. Människor ska inte behöva att få höra nedsättande ord om sin religion. Man kan nog faktiskt tala om en slags religion då det här med ”Förintelsen” handlar om tro på något som väl direkt inte kan beläggas rent kriminaltekniskt. Nog har väl alla rätt till sin egen tro. Men det är helt vidrigt att skattebetalare ska behöva stå för notan för något som endast kanske berör ett fåtal utvalda.

1 gillning

Och GASEN från alla fossildrivna fordon.

1 gillning

Att Polen och Ungern utmålas som så onda har inget med ländernas “antisemitism” att skaffa (den är ohälsosamt låg enligt min mening), utan beror på att dessa länder värnar sina befolkningar och inte snabbt nog byter ut dem mot analfabetiska låg-IQ u-landsmänniskor + att man inte köper jdns nedbrytande feminism, HBTQ, Pride, bögpropaganda till barn och andra nedbrytande influenser.

1 gillning

När man ser en traditionell bild som inom många nog säger - detta är sinnebilden för en lögnaktig näsa för orättfärdiga affärer och girighet. Detta att det syns så väl att någon med totalt känslokallt hånfullt flin efter att kanske ha blåst någon godtrogen och kanske tjänat en massa skinande silver-pengar helt orättfärdigt. Det finns ingen människa som aldrig betett sig som ett svin. Men det ger ingen glädje att bygga upp ett imperium på lögn och slugt bedrägeri. Det är ingen större konst att blåsa någon på både pengar, heder och ära. Men det finns för alla nationella något mer än bara det kroppsliga, det finns tanke om att själen kanske är värd att tänka på.

Här ett citat av författaren Adolf Hitler:

”Enligt arisk uppfattning kan ingen religion sakna övertygelsen om fortlevandet efter döden i en eller annan form. Och i själva verket är Talmud heller inte en bok för förberedelse för ett kommande liv utan endast för en praktisk och dräglig tillvaro i det nuvarande. Den judiska religionsläran är i första hand en anvisning för judarna, hur de skola hålla sitt blod rent och reglera umgänget sinsemellan, men i ännu högre grad med den övriga världen, alltså med icke-judarna.” (Mein Kampf)

Folkgemenskap!

1 gillning

I bland tvekar man och varför utsätta sig för sionismens övermakt…
Svaret är nog närmare än den inre tanken - allt handlar om känslan.
Det skulle nog vara lätt att tala om sådant som få förstår…

Förintelsekonferensen -osmaklig och motbjudande så det förslår!

Har alltid haft en känsla som varit påtaglig och kanske mer än direkt reellt nyttig. Vet att det finns mycket känslor inombords. Någon kan kanske vilja heta eller kallas för en påhittig sifferkombination som: 0021628811469 - har en gång själv velat varit anonym och på detta sätt en gång för länge sedan försökt att dolt den inre känslan. Men till slut så går det inte att gömma sig. Man har en gång fått en själ, och vad man än nu tror så är man nog ansvarig för sina gärningar. Det finns ingen makthavare som inte när som helst kan knacka på dörren och säga - Hej kompis. Men inte bara det att allt man tänker registreras av den som få tror på. Men det spelar ju ingen roll för den som bara kanske lever i nuet. Vill nu inte röra till tankar är nog bara trött och behöver lite vila…

Man undrar när judarna kommer försöka infiltrera våran regering precis som de har gjort med USA.

Det är redan gjort! Inget får göras som inte judarna accepterar.

3 gillningar

"Hatet får judar att lämna Malmö: Ingen framtid” (omni.se)

Finns det något swishnummer där man kan sponsra dessa stackars hatoffer så att de kan leva i kärlek helst tusen mil härifrån?

2 gillningar

En afrikan som kommunalfullmäktig i en svensk kommun…det är oerhört förödmjukande och provocerande. Inte minst pga av den rashets svarta afrikaner bedrivit mot den vita minoriteten i södra Afrika.
usch och tvi !!!

2 gillningar

Förintelsenedstängning, Vore bättre med förintelseavstängning - ett punkt och ett slut på förföljelse på överlevande SS anställda, tjatet, överdrift påståenden och frigivning av fängslade som inte tror på judarnas lögner. Ett slut på HMF lagen . FÖRINTELSEAVSTÄNGNING - (och vi får glatt vinka igen med höjd högerarm utan tramsiga påståenden.)

2 gillningar

@ricky, Har tänkt på det här med raser och varför mörka rasfrämlingar får sitta och styra över oss vita nordbor. Det är som sagt faktisk rätt så förödmjukande men kanske även ett bevis på att Nationalsocialism här i Norden inte handlar om något negativt rastänkande som nog Juden vill få allt till att verka som. Nej, för den som tittar lite närmare finner snart att det mesta handlar om kärlek till naturen och det vita nordiska folk man tillhör. Kommer ihåg en del diskussioner som ung hemma om det här med risk för rasblandning mellan vita och svarta, det blir synd om barnen sa alltid morsan, sedan höjde ofta farsan sin högra arm i en nu förbjuden vinkel och yttrade två ord som för vita är förbjudna och i sionismens tidevarv kan kosta en del pengar att offentligt yttra…

1 gillning

undrar om dessa judar följer med.

uppladdad 25 juli 2013, under min första vistelse på psyk där jag vart inlåst medelst LPT under flera månders tid. kul grejj

det firar jag med ett glas vin extra ikväll. i Jesus Namn

The mass psychosis among the Swedish people is overwhelming, where most Swedes are letting themselves being boiled to death by means of a almost century long fake-jew hollow-wood hypnosis. The root problem is Swedish National dis-association and thus despair, the splintering have been so horrendous that anything said to the contrary now seems preposterous and out right mental. The awakening is not nearly fast enough, for saving the Nation, at the current rate progresses. If people understood two simple facts, things would take a drastic turn.
One, you are NOT a PERSON, you are a man or a women PERIOD. This can evidently not be emphasized enough. The legal consequence is immense.
Two, EVERYTHING is based on contract. Sweden is operated under Maritime law/Admiralty jurisdiction/Merchant law. Comprehend the law of the flag. Sweden is operated as a US registered corporation “SWEDEN THE KINGDOM OF” as per the sec.gov edgar filing.
Through a coup d’etat over several decades, mastered by the fake jews and their free mason minions/traitors, have rendered the Swedish people land locked and without a clue of the remedies available. There are so many options for the Swedish people, it is overwhelming, but it requires THINKING and not many can do that anymore. There is an alternative news caster at Sweden whom have shut down a HMF charge, as well as an theft assault by the Swedish accounting corporation SKATTEVERKET AB, which resulted in them returning every dime stolen out of the account. IT IS ALL ABOUT PRIVATE LIABILITY. The hard part to digest is that nothing what it seems to be, ALL PROBLEMS ARE COMMECIAL in nature and thus requires to be dealt with accordingly. Politics never have been, isn’t and never will offer a solution, YOU are the solution, your courage is the solution, your knowledge is the solution.

Anyone who asks will be shown how, it is so simple it is hard to comprehend.
(fake jew trolls will be easily filtered).

Givetvis har du rätt när det kommer till folkutbytet. Men hur många riksdagsledamöter i Sveriges riksdag är judar? När kommer de att bosätta sig där?

1 gillning