Förintelsemyten skyddas återigen av media och judiska organisationer

Läs hela artikeln på Nordfront: Förintelsemyten skyddas återigen av media och judiska organisationer

Svante Weyler (SKMA): “Förintelsen har ägt rum, det är inget man kan inlåta sig till en diskussion kring” • Skolmaterial där elever skulle finna argument mot förintelsen i syftet att lära dem källkritik tas nu bort av Skolverket • Skolmaterial om förintelsen från judiska organisationer är däremot föredömligt.

Eftersom förintelsen inte har hänt, så är judarnas ockupation av Palestina olaglig. Den urgamla profetian säger ju att först måste sex goriljoner judar dö innan dom kan få ett hemland. Eftersom sex goriljoner judar nu inte har gått hädan så måste ockupationen upphävas snarast möjligt.

Sex är djävulens tal.
Jag uppmanar landets elever att:
Ta reda på kapaciteten på ungrarna i auswitch, multiplicera med antal ungnar. Räkna ut hur många det blir på 3 år.
Jämför med vad som har påståtts. 4,5 milijoner, tror dom är nere på 1,5 miljoner nu.
I senaste programmet jag såg på Sionistisk Vilseledande Television, så sa dom att en del menar på att det bara var 200 tusen.

Fakta och sanning är två begrepp som JUDISK makt och deras lakejer är väldigt rädda för, därför att dom vet att om människor får söka fakta och sanning, och lära sig att tänka själva, då blir per automatik varje vettig människa anti-semit, och då kommer JUDARNA att förlora all sin makt och alla pengar och allt inflytande.

1 gillning

Helt rätt Marcus Hansson! ”Förintelsen”.

Å håller fullständigt med dig Simon Lindberg, jag tror heller INTE på sagan om ”förintelsen”!

Månlandningen eller multiplikationstabellen har ingenting med det här ämnet, “förintelsen”, att göra.
Men som en stor man beskrev det efter att ha försökt resonera med judarna:

“Därtill komma de med alldeles självklara saker, vilkas godtagande de emellertid hänförde till helt andra ämnen”

En ras av rättshaverister.

Förintelsen, ett ord som kanske låst den inre tanken. Tänk nu fritt, andas lugnt, ta ett djupt andetag, håll luften, räkna sakta från tre till noll och andas ut. Andas nu in och låt så luften nu fylla lungorna, andas ut när du vill, frihet är bara känslan. Det är inget farligt att ha sin egen uppfattning, det är bra att få vara sig själv - förintelsen var ett ord, nu blev den till till liten mörk svart fågel som flög ut genom fönstret och nu är tanken fri. (Dikt#1)

Svante Weyler: “Det är absolut fel sätt att använda Förintelsen, av det skälet att det finns faktiska förnekare som inte kan jämställas med stollar som anser att månlandningen inte ägt rum.”

Juden Svante Weyler gör ett oväntat erkännande av kvaliteten på så kallade Förintelseförnekare!

Såg TV-programmet om Tobias Rawet, sk överlevare.

Ha berattar om hur han fich arbeta i Ravensbruck som skogsarbetare från morgonen innan det blev ljust till det var mörkt på kvällen och bara några gram bröd att äta.
Gubben avslöjar själv sina lögner. Vid kontroll med hans födelseår skulle han varit 7 år som arbetsför skogsarbtare. Totalt omöjligt. Han har tjänat en förmögenhet på att under 40 år hållet sina föreläsningar (sagor).

Han sa också att efter uppställning så fick dom köra alla som dött under natten på en skottkärra till krematoriet! Inte gaskammaren.