Förbjuds av domare att besöka sin dotter - om han inte vaccinerar sig

Läs hela artikeln på Nordfront: Förbjuds av domare att besöka sin dotter - om han inte vaccinerar sig

Domaren hävdar att ”vaccinationsskepticism grundar sig i konspirationsteorier” • Pappan har erfarit biverkningar av influensavaccin.

Alla idéer som inte är jude idéer, är konspirations idéer. Det är konspirationsteorier som är dom riktiga.

1 gillning

Den som tror sig kunna spela på samma plan som det utvalda folket och dess sluga ordsvall i teorier och nonsens-snack för att trycka ned icke-judar den har fattat noll. Nationalsocialismen är den enda politiska vägen bort från bank-eliten och dess gäng. Frihet bortom lögnaktig diktatur är inget som ges som gåva, det är något som måste förtjänas, det kan kallas för vaccintvång eller kanske något annat.

En gång i tiden berättades det barnsagor om sådant som ingen vuxen kunde tro på. Nu tror nästan alla vuxna tvärt om nästan alla på sluga barnsagor. Det enda som kan frigöra den inlåsta tanken är att våga gå utanför den inre tankeramen och tänka själv. Om något inte verkar sant så är det med stor sannolikhet fakta att det hela är ren lögn.

2 gillningar

Sagor har ofta mycket djupa och sanna budskap, så att avfärda något som en “saga” är inte så klokt. Jon Rappoport påminns om det av Tom Cowan i följande konversation vid 46:52 och framåt: Dr. Tom Cowan w/ Jon Rappoport: SARS-CoV-2 Has Never Been Isolated, Is Only an Imaginary or Theoretical Virus, and, Therefore, No Test Can Detect It

Sagor är inte att förakta, de kan säga mycket och även teckna myter som ofta har en historisk grund av sanning. Men vad som man ska se upp med och som var tanken är att man inte ska tro på de sluga som helt uppenbart använder konsten att berätta sagor, slugt och beräknande. Det man kan se när man tar en närmare titt på exempelvis Covid-bluffen som bygger på en i grunden något svårare influensa. Där måste man väl egentligen säga att planen att spruta in nanopartiklar och spikprotein i varje människa är något som sker med både piska och morot i form av vaccinpass. När man har läst och sett videos från alla håll om denna hysteri så börjar det hela kännas som en enda falsk och uppblåst saga för att spela på godtrognas känslor.

De sluga använder ju även ordet, förintelse lönsamt och förtryckande på ett sätt som många anser är att berätta en saga som inte får ifrågasättas av någon. Sagor kan användas i goda syften, liksom att de även kan användas för att manipulera tanken. När man ser en film är det egentligen att ta del av ett sagoberättande, och det använder de sluga sig alltid av för att manipulera tanken som de allra flesta vet. Någonstans där var väl vad det hela handlade om. Men sagor har även använts som motmedel mot översittare i bland annat kommunistiska stater för att få ut folkliga budskap om sittande slugas styrandes felgrepp och även enkla visor har då varit ett verktyg mot förtryck.

Det som inspirerade till att tala om att se upp för sagor är att landets myndighet helt uppenbart dagligen står och ljuger och berättar sagor om ett vaccin som egentligen inte existerar och det mot en influensa som inte är mycket mer än en vanlig säsongsinfluensa. Det att vuxna blir ilurade så kallat vaccin som är ett genmanipulerande preparat är illa nog. Men nu håller de på och berättar sluga sagor i skolor för barn i 12-års åldern för att även fylla deras kroppar med denna farliga experimentsubstans. Många länder har även planer på, eller har rent utav börjat injicera detta skit i nyfödda eller sex månader gamla barn. Så nog ska man ha respekt för sagor och lära sig tänka själv. För annars sitter de sluga och berättar vad man ska tycka, känna och tro. Har sagt det tidigare, kommer aldrig frivilligt att ta sionist-diktaturens vidriga påhitts-vaccin eller kommande piller-variant.

Jag vidhåller, likt Tom Cowan, att djävulsbarnens berättelser inte ska kallas sagor; rövarhistorier är ett bättre namn, anser jag.

Sionismen drar bara rövarhistorier som de dessutom har fräckheten att begära ska tolkas som sanning. Men det så kallade utvalda folket kommer att få betala ett högt pris när världens alla folk och inte minst de vita inser att de blivit totalt lurade.

Det utvalda folket var israeliterna; judarna är bara en stam av tolv i den skaran, en stam som dessutom kom i konflikt och senare krig med de flesta övriga israeliter.

Som nationell vet man vad som avses med ”det utvalda folket”. När det gäller i vilken grad dessa infiltrerade för oss främmande individer är tillhörande en specifik stam är nog ur judisk makt eller sionismens synpunkt kanske mindre intressant för oss vita nordbor. Det finns ingen anledning att diskutera små obetydliga detaljer när ett skepp helt håller på att sjunka skulle man kunna säga. Mentaliteten hos dessa folkgrupper är inte kompatibla med oss vita nationellt sinnade.

Nej, många nationella har ingen aning om hur det egentligen ligger till. Judarnas förhållande till israeliterna är heller ingen obetydlig detalj.

Det finns mycket att läsa och diskutera rent historiskt när det gäller det judiska och detta folkslags utveckling och inte minst infiltrering av andra raser och nationer historiskt. Det spelar för en vit nordeuropé inte någon större roll hur en så kallad (utvald) av kanske experter korrekt ska definieras. Den judiska identiteten och mentaliteten är det sällan rätt svårt för en nationalsocialist att ta fel på. Man kan ofta se att de utvalda söker sig till de sina och skapar och upprätthåller sin särart oavsett till synes vilken grad av påtagligt judiskt yttre kännetecken som finns. Det är inte sällan som det kan vara förvånade för en nationalsocialist att kanske höra en till synes nordisk blond och kanske lång blåögd individ övertygat tala om sig själv som en judisk människa. Det kan visserligen handla om en till judendom konverterad, men det är nog inte allt för vanligt.

Men precis som en människa kan ärva anlag av olika slag från släktled bakåt. Kan så klart även någon judisk gen slå igenom och visa sig fysiskt,eller psykiskt som mer eller mindre judiskt påbrå. Graden av genetiska judiska anlag är då i fallet med en blond och blåögd förmodligen inte hög rent procentuellt. Med dagens genforskning skulle det gå utmärkt att rasbestämma individs härkomst om vilja fanns. Det biologiskt grundläggande är viktigt att tänka på för oss vita nordbor som utsätts för ett folkutbyte. Rasmedvetna förstår att hålla blodet rent, för annars blir nordiska rasen snart utrotad. Materiella ting här i världen kan återskapas om så önskas, men om en ras som den vita nordiska upphört att existera så är det oåterkalleligt och inget en nationalsocialist brukar vara positiv till.

Sionismen och dess sluga i bakgrunden försöker alltid förvirra tanken vilket många vet. För den som vill lära sig mer om nordisk nationalsocialism av idag så är det bara att besöka landets enda opposition mot pågående samhällsförfall, massinvandring och folkutbyte. För dig som nordbo och stolt över förfäder och vill förvalta ditt arv och inte ge bort ditt land till rasfrämlingar. Besök - Nordiska motståndsrörelsen :
Våra politiska punkter (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Vill man inte förstå problemet spelar det ingen roll.

Sionismen, massinvandring och folkutbytet är väl det som är problemet, det kan man läsa om i Nordiska motståndsrörelsens partiprogram - Vår Väg, som är rätt så tydlig om aktuell problembild för oss vita nordbor. Här följer en länk till skriften för alla intresserade läsare: Vår-väg2017-03.pdf (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Det finns många andra.

Förklara de problem som Motståndsrörelsen kanske missat att skildra och kom gärna med en lösning för ett tryggare samhälle. Det är alltid bra med engagerade läsare.

Jag har redan gjort det men du har varit ointresserad. Ytterligare ett problem som det visat är självtillräcklighet och ovilja att lära sig.

Får be om ursäkt att det har missats vad som är ditt förslag på lösning av landets och nordens problem. Förstår att att din kunskap i frågan förmodligen är så stor och att svaret kanske givits i så subtil form att en enkel människa kan ha svårt att förstå. Så ber er därför att upprepa er problemlösning så att det inte går att missförstås. Tack på förhand.

Den ursäkten framstår som väldigt ihålig.

Kampen för ett fritt och enat Norden är större än inbördes käbbel om mindre detaljer, så väljer att avsluta denna verbala brottningsmatch som inte tycks ge så mycket. Hänvisar i alla fall politiskt intresserade som alltid till den enda sanna oppositionen i landet vilket är: Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Tvärtom, blev den ett bra bevis på det problem jag nämnde på slutet.