Föräldranätverk vill stoppa sexualiseringen av barn

Läs hela artikeln på Nordfront: Föräldranätverk vill stoppa sexualiseringen av barn

Avslöjar chockerande detaljer ur nya läroplanen • Globalistorganisationer har tagit fram ny “standard” för hela EU.

Sionismen i ett nötskal är känslan om den vidriga sexualiseringen av barn. För ska man krossa och utrota ett folk ska man alltid börja med barnen har det väl sagts…

Aida Reva har på Youtube gett sig på den här utvecklingen. Så pass att SVT:s käll kritik byrå! Och facebook och liknade gett sig på henne. Hon länkar till uppgifter och avslöjar vad globalisera håller på med. Givet vis faller inte det i god jord.
Jag tro men är inte säker på, att hon tillhör Tobbe Larsson, Tor Pålsson:s gäng.
Jag har mest förtroende för sådana som blir avstängda, utslängda och PK systemet påstår att dom ljuger, när sanningen kommer fram.

Vilka är det ens som kommer på såna här sjuka idéer? Dom borde jagas ut bara. Ingen nåd ska visas.

Samma världsohälsoorganisation som försökte massförgifta befolkningen, kommer nu med ett nytt ‘direktiv’ som ska masstraumatisera barnen. Washington/city of london dirigerar detta via sina institut (t ex tavistock, chatham house etc), ‘who’ är bara en exekveringsorganisation, helt osjälvständig, oförmögen och förbjuden att fatta egna beslut (gäller i princip alla med akronymer; wef, unesco, fn, eu osv). Målen är flera (de två maffiasläkterna arbetar alltid mångparallellt, så det ska ta tid att förstå vad de egentligen sysslar med och vad som är deras huvudmål.

Huvudmålet är total och totalitär kontroll/sanhedrinsk control grid (ungefär som bolsjevikunionen men ännu värre…) och det vet vi. Vägen dit går via försök till förvirring av meborgarna, så vi ska vara upptagna av att försöka stoppa deras angrepp, medan angreppen ändå fortsätter i princip i oförminskad takt pga de har kontroll över propaganda, finans och korrupta ‘politiker’, och därmed kan manipulera och fördröja det medborgarna kräver, t ex som i detta fallet med att stoppa pedofili, eller natoanslutning, krig, klimatalarmism, c19’vaccinering’ som fortfarande pågår…, natomilitär som flyttas till Sverige, massmigrationen som knäcker länders ekonomier och där korrupta ‘politiker’ beordras ta lån av r/r agenter, samtidigt som länder bryts ner som förlorar den arbetskraft som behövs i alla länder för att bygga dom. Så här kommer det hålla på, tills världen beslutat sig för vad de ska göra med r/r. Antingen får de två (finns fler bloodlines men dessa två styr de övr) maffiasläkterna hålla på ytterligare, el så jagas de upp.

Samtidigt är de inte de enda som kan jobba parallelt. Såg att Kina och Brasilien är nästa två länder som sinsemellan sin handel, slutligen skippar dollarn som mellanled. Helt ofattbart att två länder av den storleken, under så lång tid konverterat till dollar bara för att handla med varandra…och inte konstigt att dollarn hållts på den nivån. Dedollarisering är ett av svaren för att bryta upp falskmyntarligan, och förpassa dom.

Antingen har washngton skitit i det blå skåpet, med alla handelsbojkotter av länder. Eller så är det en del av den sionistiska planen att förstöra Usa och Europa, för att sedan gå österut via israhell som av dom är tänkt att bli ‘världens centrum’…Fast att lämna bränd jord bakom sig har aldrig varit lönande

1 gillning

Vad händer om ett land håller folkomröstning och majoriteten bestämmer för utgång ur Nato men att Nato själv sätter sig på tvären och vägrar att lämna? Vem ska kasta ut terror-organisationen? Känns som det är kört när man en gång gått med. You can check out any time you like but you can never leave.

Precis, hato är som vilken kriminell organisation som helst men såklart med andra (stulna) medel, uppbackade av globalistika maffiaclowner med ‘oändligt av resurser’. Att betrakta dom som legitima är slöseri med energi, men dessvärre gör väl ungefär 70% av befolkningarna det (samma som sväljer propaganda). Så att ge sig in i brottsorganisationer är ingen t/r resa, utan en gång in aldrig ut. Fyndig text Eagles kom på