Folkgemenskap i grunden

Folkgemenskap handlar väl i grunden om att varje individ kan ses som ett litet men viktigt kugghjul i en enda stor samhällets växellåda, som fungerar som allra bäst när vi nordbor samlas i viljan till samarbete för det vita folkets gemensamma mål. Det är väl kanske lite som det där välkända ordspråket som säger att: enade vi stå; söndrade vi falla.

Vetenskapsmannen och ingenjören Archimedes från antikens Grekland lär visst en gång ha sagt ungefär som så att: Ge mig en fast punkt och en tillräckligt lång hävstång och jag kan förflytta hela världen. Hävstångens kraft är i princip praktiskt taget helt obegränsad. Det är endast materialets hållfasthet, kvalitet samt i detta fall då även dess längd som det kommer an på.

Nog är det lite på samma sätt när man tänker i termer om vad vårt vita folk med gemensamma krafter har skapat och ännu förmår. Det behövs inte mycket för att nå stora resultat. Men man ska inte hänge sig åt tveksamma grubblerier, för när vi jobbar tillsammans så går det mesta som smort.

Då svåra grejer ska förklaras, så görs det bäst på enklaste sätt. Hittade nyss lite om vardagens ingenjörskonst från en video om hur en manuell växellåda fungerar: Spinning Levers - How A Transmission Works (1936) - YouTube

Nu får det väl ändå vara rast, man kan inte hela tiden bara tänka på folkgemenskap, det kan bli lite tröttsamt så varför då inte i stället köra lite fordonsrelaterad rockmusik med The Beach Boys: The Beach Boys - Little Honda - YouTube

Folkgemenskap!

1 gillning

Ja, vårt folk kan løse tilsynelatende umulige problemer. Napoleon sa, kun en dåre vil si at noe er umulig.
Vi er de eneste som kan kolonisere universet, om man skulle ønske det.
Når hvite mennesker sier vi må føde færre barn for å redde miljøet så ler jeg av de. Om man vil forbedre verden skal vi ha flere hvite barn, ikke færre.

1 gillning