FN: "Tvångsvaccinering är inte tillåtet"

Läs hela artikeln på Nordfront: FN: "Tvångsvaccinering är inte tillåtet"

“Inte under några omständigheter okej” • Återstår att se vad Österrike ska göra.

Tänka sig att Förenta Nationerna (FN) plötsligt har vaknat och talar om mänskliga rättigheter från sin talarstol i en byggnad uppförd på mark skänkt av en ”filantropisk” judisk bankir. Nu ska väl världens alla förtryckta ränteslavar som inte frivilligt låtit sitt blod skändas med de slugas substans kallat vaccin bli hoppfulla så här inför kommande helg och nyår. Juden kallas inte slug för inte har det väl sagts genom tiderna. Juden är en märklig ras, inte någon religion, då judendom är deras religion och judens politik om sina drömmars mål är något man lär känna i deras heliga skrifter och genom den eviga sionismen. Mänskliga rättigheter talar sionismens hantlangare om, men vad som är mänskligt är för maktens judar nog en gåta som de styrande få, aldrig tycks förstå.

Vi som vägrar vaccinet borde sprida detta budskap:

OVACCINERAD OCH STOLT :slightly_smiling_face:

Kanske FN gör det under tvång, för att inte tappa förtroendet.

FN är ett gäng superskurkar. de kan ta sina “mänskliga rättigheter” och köra upp där solen inte lyser

Ett av få av fnS uttalande som kommer att minneshålas rakt av tyvärr, tvångsåtgärderna kommer va så säkra

Dessa ordfloskler som tagits fram genom åren är en ridå. Vad betyder mänskliga rättigheter, barnkonventioner och grundlagar - egentligen? De har nu kanske visat sitt verkliga fula tryne. Och vad denna politruk menar genom attt plötsligt uttala sig är bara ett sätt att lugna gojerna som tvivlar på vad som händer.

1 gillning

I Österrike skall dom som inte betalat de skyhöga böterna för att inte ta giftsprutan dessutom sättas i fängelse i 1 år.

Fängelsestraffets kostnader skall den fängslade betala själv.

JUDISKT :imp::skull:

Hele Europa tapte i 1945. Nå forstår jeg alt hva mine slektninger som var på “feil side” sa. De hadde rett, og ingen hørte dem. Fordi avisene skrev hva (((seierherrene))) sa, de kom ikke til på radio, fjernsynet var forbeholdt (((systemet))).
Men hey: Whitepill! - Hvis det var håpløst, ville de ikke brukt så mye tid og penger på propaganda.

Vad är det för ett lamt ickeuttalande. Ett lamt uttalande fr en sionistmarionettsk pseudorganisation som försöker rädda det unkna som finns kvar av, o det unkna vurmas det för där som bekant. Individen säger ju ingenting mer än levererar ett dubbelt budskap, ‘ska ni införa injektionstvång (ändå) så tänk på att ta hänsyn till de mänskliga rättigheterna’…ahhmen kom o hjälp någon. Men som sagt, sista spiken för den ickeorganisationen slog de in med 20centryhoax’resolutionen’ o detta sk
uttalande var generalrepetionen, nästsista spicket